HerNews.gr
Διεθνή

Τουρκία: Σώθηκε 6χρονο κοριτσάκι που είχε παγιδευτεί σε βάθος 7 μέτρων – Υπεράνθρωπες προσπάθειες της ελληνικής ΕΜΑΚ

Οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν ζωντανό από τα χαλάσματα του σπιτιού του το 6χρονο κορίτσι.

Ζωντανό κατάφεραν να βγάλουν ένα 6χρονο κορίτσι οι διασώστες της ελληνικής ΕΜΑΚ, που βρίσκονται από χθες στην Τουρκία προκειμένου να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις διάσωσης των χιλιάδων εγκλωβισμένων στις περιοχές που επλήγησαν από τις σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν τη Δευτέρα.

Οι Έλληνες διασώστες άκουσαν τα κλάμματα ενός κοριτσιού, τις 7χρονης Φατμά αλλά δυστυχώς το κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά μετά τον απεγκλωβισμό της. Λίγο αργότερα, οι άνθρωποι της ΕΜΑΚ κατάφεραν να βγάλουν την 6χρονη αδελφή του άτυχου κοριτσιού.

Οι Έλληνες άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την 6χρονη αδερφή της Φατμά και συγκινημένοι αγκαλιάστηκαν μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης. Η μητέρα των κοριτσιών δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

Οι δυνάμεις της ελληνικής ΕΜΑΚ που έχουν χωριστεί σε μικρότερες ομάδες και επιχειρούν από σημείο σε σημείο, κόντρα στο χρόνο, σε Αλεξανδρέττα (Χατάι) και Άδανα.

Παράλληλα, οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν 50χρονο, μέλος τετραμελούς οικογένειας που παγιδεύτηκε κάτω από κλιμακοστάσιο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συγκλονίζει η Ζιζέλ: Αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να δώσει “τέλος” στη ζωή της

HerNews ka

Shakira: Η αφιέρωση στον πρώην της μέσα από το νέο της single- “Είμαι πολύ μεγάλη για σένα”

HerNewskl

Angelina Jolie: Φέρεται να θέλει να καταστρέψει τη ζωή και την εικόνα του Brad Pitt

HerNews ka