HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τριαντάφυλλος: «Καρφώνει» την παραγωγή του Survivor για τα πλάνα Κωνσταντίνου Βασάλου – Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star προβλήθηκε ένα πλάνο όπου φαίνεται πως «καίει» την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι δύο Μαχητές ξαφνικά σηκώθηκαν από την καλύβα τους και έφυγαν κρυφά μέσα στο δάσος. Μετά από λίγη ώρα τους είδαμε να ξαναγυρνάνε μαζί και να πέφτουν για ύπνο.

Ο Τριαντάφυλλος, βλέποντας το χθεσινό επεισόδιο, δεν δίστασε να «καρφώσει» την παραγωγή του reality επιβίωσης και να αποκαλύψει ότι Βασάλος και Μαριαλένα έφυγαν από την καλύβα για να συναντήσουν τον Σάκη Κατσούλη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε υπονοούμενα έτσι για τη σχέση του personal trainer με την φρεσκοχωρισμένη Σταυρούλα, υποστηρίζοντας για άλλη μια φορά τους καλούς του φίλους, Σάκη και Μαριαλένα.

«Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια. Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μη τρώτε ότι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή ξέρει ότι έχει κάμερες, δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, ότι ο αδερφός Σάκης θα τη δει οπότε μη μασάτε!» έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Vintage Stories – «Ταξίδι» σε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Δύο Ξένοι»

Her News

Κατερίνα Διδασκάλου: Το Μαύρο Ρόδο, η οικογένεια και ο άστεγος που φιλοξενεί

Her News

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος του Survivor»

Her News