HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Oι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου τους

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν χθες Τρίτη 7/2 η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία! Η δημοφιλής τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή και η ευτυχία τους είναι απερίγραπτη.

Όπως αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος στο Happy Day η Ελένη Φουρέιρα μπήκε στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 15:20.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Greece (@voguegreece)

«Η Ελένη Φουρέιρα δεν τα παράτησε στιγμή»

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα» αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα.

«Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της» δήλωσε επίσης ο γιατρός της τραγουδίστριας.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιανού για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να νοσεί με κορονοϊό

Her News b

Νίκος Μουρατίδης για την Μελίνα Μερκούρη: «Μου είπε “τόσο χάλια έχω γίνει;”»

Her News b

Ραμόνα Βλαντή: “Σχεδόν όλες οι κυρίες της showbiz κρατούν τσάντες μαϊμoύ”

Her News