HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Γκέλια: «Μιλάω ανοιχτά για τον ρατσισμό που έχω βιώσει»

«Η δημοσιότητα που δέχομαι αυτή την περίοδο εξαιτίας της σειράς «Μαύρο ρόδο» είναι τρομερά ισχυρή», παραδέχθηκε ο Νίκος Γκέλια.

Ο Νίκος Γκέλια έκανε αποκαλύψεις για την εξέλιξη του ρόλου του στη σειρά «Μαύρο ρόδο»: «Ο Σαράντος Διακοσάββας θα ρωτήσει κάποιον σχετικά με το τι έχει κάνει ακριβώς ο πατέρας του. Η σχέση του Σαράντου με την Γιάννα είναι μια δύσκολη κατάσταση».

«Δοξάζω την τύχη μου για όσα έχω κάνει επαγγελματικά. Είμαι άθρησκος αλλά όχι άπιστος», αποκάλυψε.

Ενώ, μίλησε και για την υποκριτική: «Η υποκριτική έχει ένα καλό… μπορείς να ζεις πολλές ζωές χωρίς να πληρώνεις το τίμημα».

Παραδέχεται ότι έχει δεχθεί ρατσισμό εξαιτίας της αλβανικής καταγωγής του αλλά αντιμετωπίζει με χιούμορ το θέμα.

«Μιλάω ανοιχτά για τον ρατσισμό που έχω βιώσει λόγω της αλβανικής καταγωγής μου, γιατί έτσι μπορώ να τον καταπολεμήσω. Για να κάνω πλακά, στις πρόβες με την Κατερίνα Διδασκάλου, της μιλάω με αλβανική προφορά».

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Γκέλια σημείωσε: «Είναι επιλογή μου να κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Καταλήγοντας μίλησε και για την κόρη του: «Προσπαθούσα να μάθω τα λογία του ρόλου μου και δυσκολευόμουν και η 3χρονη κόρη μου, μου είπε «μάταιος κόπος. Η 3χρονη κόρη μου είναι η αδυναμία μου και με κάνει ό,τι θέλει».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μουντιάλ 2022: Στο «ελεύθερο» κανάλι από σήμερα οι αγώνες μετά τα προβλήματα που προέκυψαν

HerNews ka

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ισχύει ότι εάν ξαναγεννιόμουν θα έκανα λιγότερο sex και θα χόρευα περισσότερο»

Her News b

Dot.: Πρεμιέρα για Νάντια Μπουλέ και Μίνωα Θεοχάρη το Σάββατο 25/9

Her News b