HerNews.gr
Διεθνή

Συγκλονιστικές στιγμές: H ΕΜΑΚ έβγαλε ζωντανή 20χρονη μέσα από τα συντρίμμια στην Τουρκία

Η ΕΜΑΚ επιχειρώντας στα συντρίμμια κτιρίου στο Χατάι της Τουρκίας μετά τον καταστροφικό σεισμό έβγαλε ζωντανή μια 20χρονη κοπέλα. Η επιχείρηση διάσωσης διήρκησε πάνω από έξι ώρες.

Συκλονιστικές στιγμές διαδραματίζονται στο Χατάι όπου οι Έλληνες διασώστες δίνουν παράδειγμα σε όλο τον πλανήτη.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ επιχειρώντας σε κτίριο που έχει καταρρεύσει  στην πόλη Χατάι της Τουρκίας, κατάφεραν και απεγκλώβισαν μία 20χρονη που εντοπίστηκε ζωντανή στα ερείπια.

Το ελληνικό σωστικό συνεργείο της ΕΜΑΚ απεγκλώβισε ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες σώα την κοπέλα μέσα από τα συντρίμμια.

Οι Έλληνες διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν τη νεαρή Αϊρίν, η οποία είχε εγκλωβιστεί κάτω από τσιμεντένιο δοκάρι.

Πρόκειται για μια 20χρονη κοπέλα που βρέθηκε μετά από 50 ώρες κάτω από τα συντρίμμια, αφυδατωμένη, δίπλα στη νεκρή μητέρα της.

Όπως ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, η κοπέλα έχει «γαντζωθεί» από το χέρι του Έλληνα Πυροσβέστη, κρατώντας ταυτόχρονα την ελπίδα της να βγει από τα ερείπια.

Οι Έλληνες πυροσβέστες άκουσαν τη φωνή της και ρίχτηκαν στον αγώνα για να φτάσουν κοντά της, καταφέρνοντας να πλησιάσουν στο σημείο που είναι παγιδευμένη.

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα, οι Έλληνες διασώστες αντίκρισαν μια σκηνή που τους έχει συγκλονίσει, καθώς η νεαρή Αϊρίν βρίσκεται κάτω από το σώμα της μητέρας της, που δεν έχει σημεία ζωής και η οποία πιθανότατα προσπάθησε να προστατεύσει το παιδί της, όταν η πλάκα του σπιτιού έπεσε πάνω τους.

Ζητούσε απο τους άνδρες της ΕΜΑΚ να της κόψουν το πόδι για να την απεγκλωβίσουν

Τα συντρίμμια του σπιτιού και το νεκρό σώμα της μητέρας της, είχαν εγκλωβίσει το πόδι του κοριτσιού και οι προσπάθειες των διασωστών επικεντρώθηκαν στο να απομακρύνουν τα χαλάσματα και να την απεγκλωβίσουν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Oι ριζικές αλλαγές που έκανε στο σπίτι της μετά τον χωρισμό της

HerNewskl

Kim Kardashian: Το κατεστραμμένο Range Rover της βγαίνει προς πώληση για 100.000 δολάρια

HerNews ka

Ασταμάτητη η Bianca Censori: Κάλυπτε τα επίμαχα σημεία της με…το κινητό της (ΦΩΤΟ)

HerNews ka