HerNews.gr
Μόδα

Bella Hadid: Κάνει το “nerd” look να δείχνει πιο κομψό και σέξι από ποτέ!

Η Bella Hadid είναι μια από τις celebrities με το πιο ευέλικτο και διαμορφωμένο στυλ, αλλά παρόλο που οι glam και σέξι εμφανίσεις της είναι οι πιο διάσημες, εμείς προτιμάμε τις «nerdy».

Στα μισά του δρόμου μεταξύ μιας καθηγήτριας πανεπιστημίου και μιας σπασίκλας έφηβης από μια ταινία της δεκαετίας του ’90 (πριν την αναπόφευκτη μεταμόρφωσή της σε μοχθηρό κορίτσι ), μπορούμε να πούμε χωρίς καμία αμφιβολία ότι η Bella Hadid φέρνει τη nerdy εποχή στο προσκήνιο.

Παρά το γεγονός ότι είναι γνωστή για τις εξαιρετικά σέξι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και αφού δεν μπορούσαμε να κλείσουμε το στόμα μας για εκείνη την εμφάνιση της για τον οίκο μόδας Coperni όπου το φόρεμα ήταν κυριολεκτικά χτισμένο γύρω από το γυμνό της σώμα, μπορούμε κατηγορηματικά να δηλώσουμε ότι οι δημόσιες εμφανίσεις, αυτές στις οποίες κλίνει προς την βιβλιοθηκονομική αισθητική είναι οι αγαπημένες μας.

Bella Hadid con chaleco de cuadros y bolso messenger

Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι η ευελιξία είναι ένα από τα κύρια δυνατά σημεία του στυλ της Bella Hadid , ικανή να φέρει σε πέρας κάθε τάση, όσο απίθανη κι αν φαίνεται στην πασαρέλα.

Αλλά στις casual εμφανίσεις της, όταν την πιάνουν οι παπαράτσι στους δρόμους της (συνήθως)  Νέας Υόρκης, εκείνες που προφανώς σκέφτηκε ή σχεδίαζε λιγότερο, είναι εκεί που στην πραγματικότητα βλέπουμε την πραγματική Bella Hadid . Και από εκείνη  θέλουμε να εμπνεόμαστε.

Γιατί όταν η Bella Hadid περνάει στη σπασμωδική πλευρά της, δεν φοβάται κανενός είδους στυλιστικό μπέρδεμα . Όλα ταιριάζουν μεταξύ τους και όλα λειτουργούν (σχεδόν) πάντα.

Είναι επίσης αλήθεια ότι, όταν το θέλει, η Bella μπορεί να προσθέσει μια πιο σέξι πινελιά σε ρούχα που δεν είναι απαραίτητα, καταφεύγοντας συχνά σε μια μίνι φούστα ή ένα crop top.

 Χωρίς όμως να φτάνει στα άκρα με τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, αλλά πάντα κινούμενη σε αυτήν την αισθητική που θα μπορούσαμε να περιγράψουμε μόνο ως nerdy (απογυμνώνοντας αυτή τη λέξη, φυσικά, από κάθε αρνητική χροιά που μπορεί να είχε στο παρελθόν).

Ένα άλλο σημείο υπέρ της nerdy εποχής της κορυφής είναι η προφανής δέσμευσή της στα vintage ρούχα . Επειδή, παρόλο που τόσο αυτή όσο και οι υπόλοιπες διασημότητες έχουν ανακαλύψει τις τελευταίες σεζόν τη δύναμη του στοιχήματος στο εντυπωσιακό αρχείο μεγάλων σχεδιαστών –Thierry Mugler, Jean Paul Gaultier ή John Galliano έχουν βιώσει μια επιστροφή με μερικά από τα πιο εμβληματικά κομμάτια τους–, η Bella Η Hadid είναι επίσης ικανή να φέρει το γούστο της για βιωσιμότητα , επιλέγοντας μοντέρνα ρούχα, αλλά μεταχειρισμένα, και για την καθημερινή της εμφάνιση. 

Μάλιστα, η ίδια έχει πει κατά καιρούς πόσο της αρέσει η τέχνη της οικονομίας.

Τα κομμάτια που ορκιζόμαστε να μην τα ξαναφορέσουμε αποκτούν νέα ζωή, ως τάσεις που αρνούμαστε, από το χέρι της Bella Hadid. Και, κατά κάποιο τρόπο, ο συνδυασμός ρούχων – μερικές φορές αρκετά τρελός αλλά και τόσο fashionable ταυτόχρονα.

Πλεκτά γιλέκα με μοτίβο ρόμβου, συνοδευόμενα από πουκάμισα ή πουκάμισα πόλο, ίσιο παντελόνι, κομμένο από τη δεκαετία του ’90, μια αξιοζήλευτη συλλογή από loafers (πάντα με λευκές κάλτσες). Καρό μίνι και μίντι φούστες, Μπλουζάκια με επιγραφές, αθλητικά φούτερ με ρετρό αισθητική από μάρκες όπως η Nike είναι μερικά από τα κομμάτια που πρέπει να έχεις εάν θέλεις να ακολουθήσεις αυτό το στιλ.

Τα μαλλιά της αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς, τα οποία φτιάχνει με διαφορετικούς τρόπους (και πάλι, κινούμενος μεταξύ των 90s και των αρχών του 2000), αλλά πάντα με αυτή την τρελή πινελιά .

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Emily Ratajkowski: Έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας τη μεγαλύτερη τάση του 2023

HerNews ka

Λευκό t-shirt: Chic τρόποι να το φορέσεις

Her News

And Just Like That: Τα καλύτερα outfits που έχουμε ξεχωρίσει

Her News