HerNews.gr
Ταξίδια

Καθαρά Δευτέρα: Μαζική έξοδος για το τριήμερο – Ποιοι προορισμοί αναμένεται να «βουλιάξουν» από κόσμο

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (24-2/27-2) πολλοί είναι εκείνοι που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν μικρές αποδράσεις κι αυτό φαίνεται από τις κρατήσεις που έχουν γίνει σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία από το Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, στην Αράχωβα οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αγγίζουν το 70%. Το συνολικό κόστος διαμονής για τρεις διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από €486 έως €906.

Το Μέτσοβο καταγράφει προ-κρατήσεις στο 76% για το τριήμερο. Το κόστος διαμονής για τρεις διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από €518 για κατοικία 40-45 τ.μ. σε απόσταση 180 μέτρων από την κεντρική πλατεία και μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα.

Στα Γιάννενα οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 85%. Το κόστος διαμονής για τρεις διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από €341€ έως €391 για κατοικίες 80 τ.μ.-120 τ.μ. σε απόσταση έως 1,3 χιλιόμετρο από το κέντρο της Πόλης.

Στα Καλάβρυτα οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 89%, με τις ζητούμενες τιμές μίσθωσης για ολόκληρο διαμέρισμα ή/και αυτοτελή κατοικία να κυμαίνονται από €651 έως €911.


Στα Τρίκαλα Κορινθίας οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αγγίζουν το 71%, με τις ζητούμενες τιμές μίσθωσης για ολόκληρο διαμέρισμα ή/και αυτοτελή κατοικία να κυμαίνονται από €690 έως €828 για τρεις διανυκτερεύσεις.

Την προτίμησή τους και σε προορισμούς του Νομού Αρκαδίας δείχνουν οι ταξιδιώτες, με τις προ-κρατήσεις στη Δημητσάνα, τη Βυτίνα και τη Στεμνίτσα να αγγίζουν το 88% για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Το κόστος διαμονής για τρεις διανυκτερεύσεις στους αρκαδικούς προορισμούς κυμαίνεται από €378 έως και €697.

Στο Καρπενήσι οι προ-κρατήσεις έχουν αγγίξει το 72%, με το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις να κυμαίνεται από €549 έως €864, ενώ στην Καλαμπάκα φτάνουν το 78%, με το κόστος να κυμαίνεται από €221 έως €409 για τρεις διανυκτερεύσεις.

Παράλληλα, ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες, αναμένεται μεγάλη κινητικότητα και σε «θερινούς» προορισμούς της Πελοποννήσου.

Πηγή: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καραϊβική: Ένα μαγευτικό ταξίδι ζωής!

Her News

4 Μοναδικά ξενοδοχεία στον κόσμο

Her News

Φονέας: Η πανέμορφη ελληνική παραλία με το “τρομακτικό” όνομα

HerNews ka