HerNews.gr
Διεθνή

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Είναι ξανά με τον πρώην της!

Η συνεργασία τους στο παρελθόν υπήρξε άψογη. Και πως να μη χαίρεται τώρα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που θα συνεργαστεί ξανά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από τις παλιές καλές μέρες του “Sex and the City”.

Στη διάρκεια ενός διαλείμματος από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του “And Just Like That…“, η ηθοποιός μίλησε για την επανασύνδεση με τον John Corbett για λογαριασμό της σειράς του HBO Max.

Sarah Jessica Parker

“Είναι τόσο ωραίο. Είναι τόσο χαρούμενο!” είπε η 57χρονη Πάρκερ σε παρουσίαση της μπουτίκ για τη σειρά παπουτσιών της. “Αυτός φέρνει πολλή χαρά, είναι εξαιρετικά χαρούμενος άνθρωπος και είναι τόσο ενθουσιασμένος που επιστρέφει.”

Μας προετοίμασε για την επιστροφή του αγαπημένου ήρωα, που υποδύεται ο Corbett, του σέξι ξυλουργού Έινταν, πρώην αρραβωνιαστικού της Carrie Bradshaw και εξήγησε τι θα σημαίνει για τους θαυμαστές.

sarah

“Είναι μία υπέροχη ιστορία που ο εκτελεστικός παραγωγός και οι σεναριογράφοι έχουν ετοιμάσει και νομίζω ότι θα έχει πραγματικά νόημα για το κοινό που νιώθει μεγάλη στοργή γι’ αυτόν” είπε η Πάρκερr, που υποδύεται την Carrie.

Όσο για κάποια στοιχεία σχετικά με το σενάριο της επιστροφής του Έινταν, η Πάρκερ είπε: “Δεν μπορώ να πω τίποτα εκτός από το ότι είναι πραγματικά σπουδαίο να τον έχω και πάλι κοντά μου και να έχουμε μια ιστορία που είναι τόσο χαρούμενη και διασκεδαστική και οικεία, αλλά καινούργια επειδή τώρα έχουν περάσει περίπου 10-15 χρόνια.”

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Miley Cyrus: Μας σύστησε τον σύντροφο της στο πάρτι κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της

HerNews ka

Ντόναλντ Τραμπ: Ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του στην ομιλία του μετά το δικαστήριο εκτός της Μελάνια

HerNews ka

Selena Gomez: Αρνείται ότι κουτσομπόλευε τον Timothée Chalamet & την Kylie Jenner με την Taylor Swift

HerNews ka