HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Ακόμα με ρωτάνε εάν το επώνυμό μου είναι βασικό συστατικό της πολιτικής σταδιοδρομίας μου»

Το «MEGA Καλημέρα» και ο Κώστας Τσουρός συνάντησαν τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του. Όλα όσα δήλωσε ο Μιλτίαδης Βαρβιτσιώτης.

Ο γνωστός πολιτικός μίλησε για την συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές.

«Πολιτεύομαι στη δυτική Αττική. Όταν χώρισε η Β’ Αθηνών, αποφάσισα να είμαι με τον κόσμο της εργασίας, που είχε παράπονο ότι τον είχε εγκαταλείψει η εξουσία», είπε αρχικά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του.

«Ο γάμος μου ήταν η ωραία εξέλιξη του 2022. Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το σαββατοκύριακο στη Ρώμη, για άλλο λόγο πήγα και κατέληξα παντρεμένος. Μου προτείναν να παντρευτώ στη Ρώμη για να γλιτώσω την προετοιμασία ενός γάμου. Μαζί με την σύζυγό μου αποφασίσαμε να παντρευτούμε στη Ρώμη. Η πρόταση είχε γίνει παραδοσιακά, γονάτισα με δαχτυλίδι. Η σχέση μου δεν ήταν κρυφή, απλά είχαν περιοριστεί οι κοινωνικές συναναστροφές. Εκείνος που εξεπλάγη με τον γάμο ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τη γυναίκα μου την γνώρισα σε έναν άλλο γάμο, μιλήσαμε πολύ περισσότερο και άρχισε ένα φλερτ που ολοκληρώθηκε μετά 6 μήνες», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Παντρεύτηκα στα 53 μου. Πάντα πίστευα πως πρέπει να παντρευτείς από έρωτα. Ποτέ δεν έχω νιώσει με κάποια όπως νιώθω με την γυναίκα μου. Θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με την σύζυγό μου. Ο πατέρας μου έλεγε την άποψη του για σχέσεις μου, αλλά πιο πολύ άκουγα την μητέρα μου».

Ποια απώλεια στοίχισε στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και πώς απαντά στα σχόλια για το επώνυμό του;

«Η «απώλεια» της μητέρας μου είναι μεγάλη και για εμάς και για τον πατέρα μου. Έχω εκλεγεί τόσες φορές και ακόμα υπάρχει η ερώτηση «αν το επώνυμο είναι το βασικό συστατικό», είναι προβληματικό. Με ενοχλούσαν τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στην προσωπική μου ζωή», επεσήμανε.

«Το 2019 είχαμε ως χώρα την εικόνα του επαίτη του ευρωπαϊκού συστήματος. Το 2023 όλες οι προτάσεις που καταθέτουμε γίνονται αποδεκτές. Στο εξωτερικό έχω δει προσβλητικές συμπεριφορές, την περίοδο των μνημονίων. Μια επίτροπος, όταν της είπα ότι δεν έχουμε χρήματα για τα σκάφη, μου είπε θα φέρει 2 μπιτόνια», αποκάλυψε για την περίοδο της κρίσης.

Έχει σκεφτεί τον εαυτό του εκτός πολιτικής;

«Ως έφηβος δεν ήμουν ήρεμος ποτέ, απορώ για την ανοχή των γονιών μου. Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου εκτός πολιτικής. Κάθε φορά είμαι στο δίλημμα, αν πρέπει να συνεχίζεις ή να μην συνεχίζεις», τόνισε κλείνοντας ο γνωστός πολιτικός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Εύχομαι στη Βίκυ Καγιά σε ό,τι κάνει τα καλύτερα»

Her News b

Βασίλης Γαλαίος: Τι κάνει σήμερα ο μικρός «Χάρης» από την «Παιδική Χαρά»

Her News b

Ταμίλα Κουλίεβα: Η κατάθλιψη, το διαζύγιο και τα μυστικά της «Σκοτεινής Θάλασσας»

Her News