HerNews.gr
Beauty

Retinol sandwiching: Η νέα τάση που υπόσχεται να μειώσει τους ερεθισμούς της ρετινόλης!

Retinol sandwiching

Το Retinol sandwiching είναι το νεο next big thing στον κόσμο της ομορφιάς και υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα σε όσους λατρεύουν τη ρετινόλη.

Retinol sandwiching

Η ρετινόλη είναι η βασίλισσα της αντιγήρανσης και υπόσχεται αποτελέσματα που κανένα άλλο ενεργό συστατικό δε μπορεί να φέρει τόσο γρήγορα. Επίσης, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ακμής και την εξάλειψη των πανάδων. Το μειονέκτημα που έχει είναι πως μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς

Για αυτόν τον λόγο οι δερματολόγοι προτεινουν να την εντάξετε σταδιακά στη ρουτίνα περιποίησης σας, ξεκινώντας με 1-2 φορές την εβδομάδα. Στη συνέχεια, μπορείτε να δοκιμάσετε να τη χρησιμοποιήσετε και 3 φορές την εβδομάδα.

Για να αποφύγετε, ωστόσο, κάθε είδους ερεθισμό, μπορείς να δοκιμάσεις εξαρχής τη viral τεχνική του TikTok που ακούει στο όνομα… retinol sandwiching.

retinol sandwiching

Πώς λειτουργεί η νέα αυτή retinol sandwiching;

Η τεχνική retinol sandwiching περιλαμβάνει 3 στάδια: ενυδατική, ρετινόλη, ενυδατική. Στην ουσία, δηλαδή, κάνετε layering των προϊόντων. Κι αυτό, γιατί η ανάμειξη του προϊόντος ρετινόλης με την κρέμα σου θα «ρίξει» τη δράση του συστατικού μειώνοντας έτσι την πιθανότητα να αντιδράσει η επιδερμίδα σας.

Τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο άμεσα αλλά είναι εξίσου θεαματικά και έχουν διάρκεια στον χρόνο. 

Εγκυμοσύνη: Ποια είναι τα απαγορευτικά skincare συστικά;

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Sheer sparkle nails: Mας θυμίζουν τα glazed donut σε μια πιο glam εκδοχή τους!

HerNewskl

Η Bella Hadid έγινε ξανθιά και της ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλη απόχρωση!

HerNewskl

Jennifer Lopez: Tόλμησε το hair look που “έριξε” σε λίγες ώρες το TikTok

HerNewskl