HerNews.gr
Social News

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Άδοξο τέλος στη συνεργασία με τον ΑΝΤ1 – «Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα»

Η συνεργασία που ετοίμαζαν ο ΑΝΤ1 και η Βίκυ Χατζηβασιλείου ναυάγησε, με την παρουσιάστρια να ανεβάζει σήμερα ένα βίντεο στο Instagram και να αφήνει αιχμές κατά του καναλιού.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Οι άνθρωποι είμαστε οι επιλογές μας. Και νομίζω έκανα τη σωστή»

«Οι άνθρωποι είμαστε οι επιλογές μας. Και σήμερα 10 Φεβρουαρίου που είναι τα γενέθλιά μου, νομίζω έκανα τη σωστή. Αλλωστε η μη συναντίληψη για κάτι ουσιαστικό (όπως πχ το περιεχόμενο μιας τηλ. εκπομπής όπου εκτίθεσαι δημόσια) δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Η επιλογή μου είναι ή θετικότητα, η αισιοδοξία και η ηρεμία που έχει ο δρόμος της αυτογνωσίας όπου ούτως ή άλλως βαδίζω τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε λίγο φως μέσα από κει», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε στο βίντεο που ανέβασε: «Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα, ούτε για την προβολή. Υπάρχει και κάτι που λέγεται ταυτότητα. Και αν αυτό το οποίο καλείσαι να κάνεις δεν έχει μέσα την ταυτότητά σου είναι πιο συνεπές προς τον εαυτό σου και προς το κοινό σου να το αποφύγεις. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας δίνω θετικότητα, την αισιόδοξη πλευρά της ζωής από τα υπόλοιπα πράγματα που κάνω».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι Έλληνες της showbiz ξεσπούν για τις φωτιές

Her News b

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ποιος ο ρόλος του έρωτα στη ζωή της;

Her News b

Ντέμι Μουρ: Κάνει διακοπές στη χώρα μας, ποζάροντας με φόντο την ελληνική σημαία

Her News