HerNews.gr
Social News

Whatsapp: Έτσι θα καταλάβεις αν σε έχουν μπλοκάρει

Από τα πιο διαδεδομένα apps, το Whatsapp, μας επιτρέπει να μιλάμε με δικούς μας ανθρώπους σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι είναι μία καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο και μπορείς εύκολα να μοιραστείς μηνύματα, φωτογραφίες ή ό,τι άλλο θες, με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ωστόσο, το ερώτημα είναι πώς μπορείς να καταλάβεις, εάν κάποιος σε μπλόκαρε στο Whatsapp;

Εδώ θα δεις τους τρόπους με τους οποίους θα δώσεις απάντηση στις υποψίες σου

Δες πότε ήταν ενεργός τελευταία φορά

Το Business Insider σε συμβουλεύει να ελέγξεις πρώτα από όλα, αν μπορείς να δεις πότε ο συνομιλητής σου μπήκε στην εφαρμογή για τελευταία φορά. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι ορατό, τότε είναι πολύ πιθανό είτε να σε μπλόκαρε, είτε απλώς να απενεργοποίησε το status του για όλες του τις επαφές, αφού το Whatsapp δίνει στους χρήστες τη συγεκριμένη δυνατότητα.

Κάλεσε ή πρόσθεσέ τον σε μια ομαδική συνομιλία

Από την άλλη πλευρά, το LifeWire προτείνει να προσπαθήσεις να καλέσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να το προσθέσεις σε μια ομαδική συνομιλία. Παρά ταύτα, αν δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις κανένα εκ των δύο, αυτό σημαίνει ότι είτε σε έχει μπλοκάρει, είτε απλώς επέλεξε μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής να μην προστίθεται σε νέες ομαδικές συνομιλίες.

Πρόσεξε τα checkmarks στο μήνυμά σου

Προσπάθησε να δώσεις σημασία σε εκείνα τα μικρά, αλλά σημαντικά σημάδια, που ενδεχομένως να σου φαίνονται ανούσιες λεπτομέρειες.Αν, για παράδειγμα του στέλνεις μηνύματα και αντί για δύο checkmarks, εμφανίζεται μόνο το ένα, ακόμη και μετά από πολλές ώρες, τότε θα πρέπει λίγο να θορυβηθείς.

Τώρα έχεις στα χέρια σου όλα τα κομμάτια του παζλ και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι τα συνδέσεις, ώστε να εξάγεις ένα, όσο το δυνατόν πιο ασφαλές συμπέρασμα.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Συνατσάκη: Το τρυφερό βίντεο που ανέβασε για την κόρη της- Σήμερα γίνεται 4 μηνών

HerNews ka

Emily Ratajkowski: Δείτε τι έκανε με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της μετά τον χωρισμό της

HerNews ka

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πορτογαλία και χορεύει…τσιφτετέλι στον δρόμο

HerNews ka