HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέση από απόσταση: Πώς θα κρατήσετε τη φλόγα αναμμένη

Κανείς δεν είπε πως η σχέση από απόσταση είναι εύκολη υποθεση, αξίζει όμως να το προσπαθήσεις αν είσαι πραγματικά ερωτευμένη με τον σύντροφό σου.

Αν σε μία σχέση μπει ο παράγοντας της απόστασης, επειδή ο ένας από τους δύο έφυγε είτε για σπουδές, είτε για δουλειά, τότε η μεγάλη αυτή αλλαγή, θα φέρει κάποια στιγμή προβλήματα.

Πώς θα όμως μπορέσεις να την παλέψεις και να διατηρήσεις στον χρόνο μια σχέση από απόσταση;

Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση

Εξαιρετικά σημαντικό είναι να ορίσετε ορισμένους βασικούς κανόνες πριν ο ένας από τους δύο σας φύγει. Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση με το αγόρι σου για τη σχέση και το μέλλον σας. Το να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του για αυτό το θέμα, δείχνει την αφοσίωσή σου στο να κάνεις τα πράγματα να λειτουργήσουν από απόσταση. Θα πρέπει να συζητήσετε για το πώς βλέπετε τη σχέση σας και τι θυσίες είστε διατεθειμένοι να κάνετε ο ένας για τον άλλον .

Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσετε ότι δεν θα δεχτείτε κανενός είδους τοξικότητα όσο είστε από απόσταση.

Προγραμματίστε συγκεκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα που θα μιλάτε με FaceTime

Όσο μένατε στην ίδια πόλη, ήταν εύκολο να προγραμματίσετε χρόνο ο ένας για τον άλλον. Ωστόσο, τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και θα πρέπει να δημιουργήσετε μαζί ένα πρόγραμμα ώστε να βρίσκετε χρόνο ο ένας για τον άλλον. Μπορεί να έχεις απογευματινά μαθήματα, ενώ εκείνος πρωινά… Προγραμματίστε ώρες για όλη την εβδομάδα κατά τις οποίες θα επικοινωνείτε μέσω βιντεοκλήσης. Το να συνεχίσετε να έχετε καθημερινή οπτική επαφή και επικοινωνία, ακόμη και μέσω FaceTime, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη διατήρηση της σχέσης σας.

Επιδοθείτε στο… sexting

Κακά τα ψέματα, το σεξ είναι βασικό σε μία σχέση και η έλλειψή του λόγω της απόστασης θα δημιουργήσει νεύρα και προβλήματα. Τα πονηρά μηνύματα είναι το αλατοπίπερο στη σχέση και θα φουντώνει το πάθος σας, όσο θα περιμένετε να περάσουν οι μέρες για να βρεθείτε.

Φροντίστε να πηγαινοέρχεστε συχνά

Παρόλο που δεν θέλεις να το σκέφτεσαι τώρα, η απόσταση δημιουργεί σχεδόν πάντα φθορές στις σχέσεις. Μερικές φορές, ο πολύς χρόνος χωριστά μπορεί να οδηγήσει σε πληγωμένα συναισθήματα και δυσπιστία. Εάν το μόνο θέμα είναι η απόσταση, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να πηγαινοέρχεστε όσο πιο συχνά γίνεται.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 πεποιθήσεις που πρέπει να έχετε για να προσελκύσετε την «αληθινή αγάπη»

HerNews ka

Η καραντίνα εκτόξευσε την ενδοοικογενειακή βία

Her News

Κακό timing: Υπάρχει στον έρωτα ή είναι απλά μια δικαιολογία;

Her News b