HerNews.gr
Social News

Άντζελα Δημητρίου: Θα γίνει για πρώτη φορά γιαγιά- Έγκυος η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη!

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Με μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα δίπλα από έναν πίνακα ζωγραφικής στον οποίο παριστάνεται η ίδια με την μητέρα της Άντζελα Δημητρίου, γνωστοποίησε η ίδια η Όλγα Κιουρτσάκη το χαρμόσυνο γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ευλογία είσαι για την οικογένεια μας που θα μεγαλώσει και θα γεμίσει το σπίτι μας χαμόγελα και ευτυχία. Σε περιμένουμε με ανυπομονησία να σου δώσουμε όλη μας την αγάπη γλυκό μας πλασματάκι! Έρχεται η στιγμή που όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ και δεν χάνεις την πίστη σου και την ελπίδα σου στον Θεό, εμφανίζονται μπροστά σου άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα πιο όμορφα σου όνειρα. 

Άντζελα Δημητρίου: Έγκυος η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη – Η ανάρτηση στα  social media - Showbiz.gr | Lifestyle & News Magazine

Ο γιατρός μου ο γυναικολόγος Αναστάσιος Συκουτρής είναι ένας σπουδαίος επιστήμονας που εμπιστεύτηκα και με βοήθησε μετά από αρκετά χρόνια προσπαθειών να έχω σε λίγους μήνες το “μεγαλύτερο θαύμα της ζωής” στην αγκαλιά μου και ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου!» έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Dimi Kiour (@olga.d.k_)

Με τη σειρά της, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της που θα γίνει για πρώτη φορά γιαγιά, η Άντζελα Δημητρίου κοινοποίησε επίσης τη φωτογραφία στο δικό της προφίλ γράφοντας:

«Ανυπομονώ το κοριτσάκι μου, η Όλγα θα γινεί μανούλα!!!!!!! Η ζωή μου, το φως μου, γέμισε την ψυχή μου με χαρά!!! Είναι για μένα τόσο σημαντική στιγμή που ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας!!! Παιδιά μου περιμένω με λαχτάρα το μωράκι μας!!»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Δείτε το πρώσοπό της μετά την πλαστική επέμβαση στη μύτη (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Περικλής Λιανός: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε άτομα που τον έγλειφαν πατόκορφα»

Her News b

Εβελίνα Νικόλιζα: Η “αιχμηρή” απάντηση στον Περικλή Κονδυλάτο – «Δεν φοράνε μόνο οι αδύνατες σερβιέτες»

HerNews ka