HerNews.gr
Μόδα

Ένα κόσμημα για του Αγίου Βαλεντίνου: Το διαχρονικό δώρο!

Η 14η Φεβρουαρίου έφτασε και εσύ ψάχνεις δώρο για εκείνη την ημέρα; Δεν υπάρχει πιο ωραία κίνηση από το να κάνεις δώρο στο έτερον σου ήμισυ ένα κόσμημα.

Γράφει η Δέσποινα Κούκου – Μακρή

Τι κόσμημα, όμως, να διαλέξω; Τι πιο κομψό από το να αγοράσει κάποιος ένα κολιέ με κρεμασμένη μια καρδιά, για να δείξει στην βαλεντίνα του την αγάπη του.

Σε λευκό, σε χρυσό ή σε ροζ χρώμα, με ζιργκόν ή όχι αυτό το δώρο αποτελεί την απόλυτη επιλογή για την ημέρα των ερωτευμένων.

Ένα ρολόι, επίσης, είναι μια ασφαλής επιλογή καθώς σε οποιοδήποτε από τα τρία χρώματα και αν το επιλέξετε, συμπληρώνει την εμφάνιση της κοπέλας σας τόσο σε καθημερινή βάση όσο και σε μία καλή περίσταση.

Μία άλλη πολύ ωραία ιδέα είναι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς, που θα διακοσμεί τα αυτιά της αγαπημένης σας ή ένα εντυπωσιακό βραχιόλι για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Σας αφήσαμε την κορυφαία επιλογή, το απόλυτο δώρο, για το τέλος.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν την ημέρα των ερωτευμένων για να κάνουν πρόταση γάμου και να επισφραγίσουν με αυτόν τον γλυκό τρόπο την σχέση τους, αγοράζοντας ένα μονόπετρο.

Τα μονόπετρα κατά κόρον είναι σε λευκόχρυσο όμως δεν λείπουν τα χρυσά αλλά και τα εναλλακτικά ροζ χρυσά δαχτυλίδια.

Διαμάντι ή ζιργκόν, ότι κόσμημα και αν αποφασίσετε να επιλέξετε, τα ιδιαίτερα συναισθήματα και οι αναμνήσεις από αυτό το δαχτυλίδι είναι τα σπουδαιότερα εφόδια για την κοινή σας ζωή…

Ό, τι δώρο και αν επιλέξετε για εκείνη την ημέρα, σημασία έχει η κίνηση αλλά και η σκέψη. Εμείς αγαπάμε τα κοσμήματα MAKRIS, γιατί εκεί μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο δώρο, είτε στο φυσικό τους κατάστημα στην Λιβαδειά είτε στο www.makriskosmimata.gr.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και μέσω Instagram στο @makris_kosmimata.

Μονόπετρα: Πως να επιλέξεις το ιδανικό

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gigi Hadid: Λανσάρει το δικό της brand με ρούχα!

HerNewskl

Τόνια Σωτηροπούλου: Φόρεσε το πιο sexy παντελόνι της σεζόν!

HerNewskl

Οι Motorcycle μπότες είναι τα παπούτσια It-Girl που πρωταγωνιστούν αυτό το φθινόπωρο

HerNews ka