HerNews.gr
Αφιερώματα Μόδα

Η Rihanna είναι έγκυος για δεύτερη φορά: Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά outfit που φόρεσε στην εγκυμοσύνη της!

Η Rihanna αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον A$AP Rocky κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης εμφάνισής της στο ημίχρονο του Super Bowl 2023 στις 11 Φεβρουαρίου, ξεκινώντας το σόου με ένα χάιδεμα της κοιλιάς σε στυλ Beyoncé.

Επέλεξε να φορέσει κόκκινο από την κορυφή μέχρι τα νύχια για τη σημαντική στιγμή της, συνδυάζοντας μια φόρμα Loewe και μπουστάκι με κοσμήματα Messika,  MM6 Maison Margiela x Salomon Cross Low Sneakers και όχι ένα, αλλά δύο προσαρμοσμένα κόκκινα δερμάτινα παλτό Alaïa με ενσωματωμένα γάντια .

Σίγουρα θα είναι το πρώτο από τα πολλά απίστευτα ρούχα που θα δούμε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της Rihanna.

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, σκέφτηκα μέσα μου, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω για ψώνια σε κανένα διάδρομο μητρότητας», είπε στο περιοδικό η σταρ του εξωφύλλου της Vogue τον Μάιο του 2022 .

«Συγγνώμη – είναι πολύ διασκεδαστικό να ντύνεσαι. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτό το μέρος να εξαφανιστεί επειδή το σώμα μου αλλάζει».

«Ελπίζω ότι μπορέσαμε να επαναπροσδιορίσουμε τι θεωρείται «αξιοπρεπές» για τις έγκυες γυναίκες», είπε στη Vogue. «Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να ντρέπομαι για αυτό. Αυτή η φορά πρέπει να αισθάνεται ότι γιορτάζεις. Γιατί να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;»

rihanna

Παρακάτω, δείτε όλες τις απίστευτες στιγμές  μόδας της Rihanna από την πρώτη της εγκυμοσύνη.

31 Ιανουαρίου: Όμορφη με ροζ μπουφάν και κοσμήματα

Η Rihanna εξέπληξε τους θαυμαστές της όταν αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της για πρώτη φορά με ένα  ροζ vintage μπουφάν Chanel. Συνδύασε το σπάνιο κομμάτι με σκισμένο τζιν Vetements, ένα πολύχρωμο κολιέ Christian Lacroix από το Archive Vintage, μια vintage ζώνη Chanel με αλυσίδα και επιπλέον κοσμήματα από το Vintage των Misty και Briony Raymond .

6 Φεβρουαρίου: Εντυπωσιακή με μπλούζα με κορδόνια

Δεν υπάρχει κρυφή κοιλιά εδώ! Η Rihanna έδειξε λίγο δέρμα με ένα τοπ με κορδόνια Jean Paul Gaultier και ένα κολάν από The Attico, με αξεσουάρ  Jimmy Choo, γυαλιά ηλίου Balenciaga και ένα  διαμαντένιο κολιέ Jacquie Aiche.

11 Φεβρουαρίου: Sparkly ουράνιο τόξο

Σε μια εκδήλωση της εταιρίας της “Fenty Beauty” στο Λος Άντζελες, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στη διάσημη μέλλουσα μαμά με αυτό το προσαρμοσμένο όμπρε ρούχο από το The Attico που αποτελείται από πολύχρωμες πούλιες. Η Rihanna μίλησε για την τολμηρή προσέγγισή της στο στυλ εγκυμοσύνης στο πάρτι, λέγοντας στο People ότι «απολαμβάνει» την «πρόκληση» του ντυσίματος της μεταβαλλόμενης σιλουέτας της.

12 Φεβρουαρίου: Κυρία με τα κόκκινα

Αυτό το κατακκόκινο δερμάτινο παλτό το επέλεξε για τα εγκαίνια του καταστήματος Savage X Fenty στο Λος Άντζελες.

25 Φεβρουαρίου: Gucci glam

Για να παρακολουθήσει τη φθινοπωρινή κολεξιόν της Gucci το 2022 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, η Rihanna φόρεσε ένα λατέξ , παντελόνι κεντημένο με δράκο, παλτό από ψεύτικη γούνα σε χρώμα λεβάντας και μεταλλικό κάλυμμα κεφαλής από την εταιρία πολυτελείας, μαζί με έναν τεράστιο σταυρό  Briony Raymond.

1 Μαρτίου: Σέξι και όποιος αντέξει!

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί το εντελώς διαφανές φόρεμα του Dior που φόρεσε η Rihanna στην επίδειξη του οίκου μόδας έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

«Για μένα αυτό το φόρεμα είναι στην πραγματικότητα ό,τι πιο κοντινό σε ρούχα εγκυμοσύνης έχω φορέσει μέχρι τώρα», είπε στη Vogue. 

Όσο για εκείνο το εσώρουχο Savage X Fenty G-string;  Δήλωσε αστειευόμενη ότι: «Θα έβλεπαν το εσώρουχό μου ούτως η άλλως. Οπότε καλύτερα να είναι δικά μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Kate Middleton: Φόρεσε το πιο σικάτο σακάκι από τα ZARA

HerNewskl

Νίκος Σεργιανόπουλος: 14 χρόνια από τη δολοφονία του

Her News b

Aigner: Nέα SS’21 Συλλογή και Καμπάνια “Mother Nature”

Her News