HerNews.gr
Social News

Κένταλ Τζένερ: Η σέξι ανάρτηση με το μαγιό… κορδόνι και το photoshop

Η Κένταλ Τζένερ έχει συνηθίσει τους διαδικτυακούς της φίλους σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες, αφού δεν διστάζει να δείξει το καλλίγραμμο σώμα της.

Το δημοφιλές μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν έχει αναρτήσει ουκ ολίγες φορές στα social media στιγμιότυπα που τη δείχνουν χωρίς… περιττά ρούχα. Άλλωστε, είναι και κομμάτι του επαγγέλματός της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Τα τελευταία 24ωρα όμως, η Κένταλ Τζένερ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον για τους λάθος λόγους, αφού μετά από μία αποκαλυπτική ανάρτησή της, όπου φοράει ένα μικροσκοπικό -σχεδόν ανύπαρκτο- μπικίνι, οι χρήστες των social media, έσπευσαν να την κατηγορήσουν για photoshop.

Οι αετομάτηδες του Instagram παρατήρησαν το αφύσικα μακρύ χέρι της από τον καρπό και κάτω.

Η εν λόγω φωτογραφία, η τέταρτη σε ένα slideshow, απεικονίζει την 27χρονη Τζένερ, να κάθεται με λυγισμένα τα γόνατα φορώντας ένα ανύπαρκτο στρινγκ μπικίνι.

Η Κένταλ με τις άκρες των δαχτύλων της τα οποία φαίνονται μακριά αγγίζει το έδαφος με έναν από τους followers της να συγκρίνει τις αναλογίες του χεριού της με ένα τρισδιάστατο χέρι.

Ένας άλλος σημείωσε ότι «το photoshop πήγε τελείως λάθος» ενώ ένας τρίτος χρήστης χαρακτήρισε το μέγεθος του χεριού της «ύποπτο».

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία της Κένταλ Τζένερ

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

James Bond: Στην Ερμιονίδα τα γυρίσματα της νέας ταινίας!

Her News b

Victoria & David Beckham: Η χαριτωμένη οικογενειακή φωτογραφία για τα Χριστούγεννα

HerNews ka

Σεισμός στην Τουρκία: «Ευχαριστώ Ελλάδα» γράφουν οι γείτονες για την ΕΜΑΚ στα social media

Her News