HerNews.gr
Social News

Μέγκαν Φοξ – Μασίν Γκαν Κέλι: Φήμες χωρισμού λόγω απιστίας

Η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι, ένα από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια της σόουμπιζ, από την αρχή του έρωτα τους προκαλούσαν το ενδιαφέρον. Όμως, η ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης και έρωτα που επισφραγίστηκε κυριολεκτικά με το αίμα τους, αφού ο ένας ήπιε του άλλου, μάλλον δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει για πάντα.

Το ζευγάρι που σε πολλές εμφανίσεις του θύμιζε γκοθ ή κατά άλλους και την οικογένεια Άνταμς, φαίνεται ότι περνάει μια σοβαρή κρίση στη σχέση του.

Το Σάββατο το βράδυ, η αμερικανίδα ηθοποιός έσβησε από τους προσωπικούς της λογαριασμούς όλες τις κοινές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της. Κάτι που έκανε και ο γνωστός ράπερ, αφού δεν άφησε καμία φωτογραφία της Φοξ στον λογαριασμό του.

Η Μέγκαν Φοξ, ανέβασε φωτογραφίες όπου εμφανίζεται με ένα μαύρο σέξι ολόσωμο και στο επόμενο καρέ, ένας φάκελος βρίσκεται στην πυρά. Η λεζάντα από κάτω, γεμάτη νόημα, αναφέρει: «Μπορείς να γευτείς την ατιμία/ είναι στον αέρα που αναπνέεις». Οι στίχοι αυτοί, είναι από το τραγούδι της Μπιγιόνσε Pray You Catch Me, το οποίο αφορούσε την απιστία του συζύγου της. Δίπλα της, τα ξένα μέσα αναφέρουν ότι ένας άγνωστος φίλος της στέκεται δίπλα της και την φωτογραφίζει. Πρόκειται για τον Έλληνα γνωστό κομμωτή, Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος της σταρ και επιμελείται σε κάθε δημόσια εμφάνιση της το μακιγιαζ της.

Όπως ήταν φυσικό, το instagram πήρε φωτιά, η συγκεκριμένη ανάρτηση ξεπέρασε τα 1,8 εκατομμύρια likes και τα σχόλια από κάτω είναι εκατοντάδες χιλίαδες. Κάποια από αυτά αναφέρουν: «αν είχε την Φοξ και ήταν άπιστος, τότε δεν έχουμε καμία ελπίδα κορίτσια» γράφει μια χρήστρια. «Ο Πιτ Ντέιβεντσον, έχει μπεί στη συζήτηση», διακωμωδεί άλλος χρήστος αφού ο πρώην της Κιμ Καρντάσιαν εμφανίζεται πλάι σε όλες τις φρεσκοχωρισμένες του Χόλιγουντ. «Ίσως τα έμπλεξε με τη Σόφι», αναφέρει ένας χρήστης για να λάβει απάντηση από τη Φοξ «ίσως εγώ έμπλεξα με τη Σόφη», βάζοντας νέο λάδι στη φωτιά.

Δεν πέρασε απαρατήρητο επίσης, το ότι λίγες ώρες μετά την ανάρτηση η αμερικανίδα ηθοποιός έκανε follow τον γνωστό ράπερ, Εμινέμ.

Λίγα 24ώρα πριν πάντως, το ζευγάρι έκανε κοινή εμφάνιση στα βραβεία Grammy και έδειχναν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Χρήστες όμως του TikTok, είχαν ανεβάσει πρόσφατα στιγμιότυπα του ζευγαρίου όπου η Μέγκαν Φοξ φαίνεται δυσαρεστημένη από τον σύντροφό της και οι εκφράσεις της έδειχναν εκνευρισμό.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2020,  μετά από δύο χρόνια αρραβωνιάστηκαν.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νόνη Δούνια: «Οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μου ως celebrity καθόλου δεν μου αναλογεί και δεν μου ταιριάζει»

Her News

Selena Gomez: Η Mob Wife εμφάνισή της για τα γενέθλια του συντρόφου της Benny Blanco

HerNews ka

Στέφανος Τσιτσιπάς: “Πέρασα κατάθλιψη…”

Her News b