HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Σωτήρη Τσαφούλια και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη»

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για την Κατερίνα Γερονικολού: «Στην Κατερίνα θαυμάζω την στάση που έχει απέναντι σε όλα τα πράγματα στη ζωή. Δεν είναι ”εύθραυστη” η Κατερίνα, παντόφλα δεν τρώω, η εικόνα της είναι πριγκίπισσα αλλά έχει τσαμπουκά μέσα της».

Απαντά στην ερώτηση αν υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να παίξει μαζί με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό, Βάσω Λασκαράκη: «Για ποιο λόγο να παίξουμε το ζευγάρι με την Βάσω Λασκαράκη; Δεν είναι ένα λάθος σήμα; Είναι δύσκολη η θέση για τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας».

Αναφορικά με την κόρη του είπε: «Η κόρη μου λέει θέλει ένα πατατάκι, της παίρνω 3. Επειδή την παίρνω 2 ημέρες κάθε 15, είναι σαν την ελεύθερη ημέρα του γυμναστήριου».

«Ο Μ. Ρέππας, ο Θ. Παθανασίου και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είναι οικογένεια μου. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Σωτήρη Τσαφούλια και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη», σημείωσε σχετικά με τις επαγγελματικές συνεργασίες.

Στην Κύπρο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε ένα τηλεπαιχνίδι και σχολίασε «είχα καλή επαφή με τον κόσμο, θα ξαναέκανα».

Ενώ μίλησε και για την Μιμή Ντενίση: «Για να λέει η Μιμή Ντενίση πως έχω όλα τα χαρακτηριστικά του ιδανικού άνδρα, οφείλω να το παραδεχθώ. Την θέλω την Μιμή στη ζωή μου, με κάνει καλύτερο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι αδερφοί Διονυσίου στο «MEGA Καλημέρα»: Διηγούνται άγνωστες ιστορίες για τον πατέρα τους Στράτο Διονυσίου

Her News b

Νότης Σφακιανάκης: «Έχει χωρίσει από τη σύζυγό του. Αλλάζει τηλέφωνο κάθε τρεις ημέρες» – Αποκαλύψεις για την “εξαφάνιση” του

HerNews ka

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Μετά το Maestro δεν θα ξανακάνω τηλεόραση»

Her News