HerNews.gr
Γνώμες

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Τα πράγματα που μπορούν να κάνουν οι singles για να “επιβιώσουν”

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα έλεγε κανείς πως είναι αρκετά “επίπονη” για όσες είναι ακόμη singles και για αυτον τον λόγο δε θέλουν να βγαινουν απο το σπίτι.

Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: 6 πράγματα που μπορούν να κάνουν οι singles για να "επιβιώσουν"

Αρχικά, ψυχραιμία! Η συγκεκριμένη γιορτή δεν είναι και το τέλος και του κόσμου και προσωπικά δε βρίσκω τίποτα κακό στο να είσαι ελεύθερος! Αν είσαι καλά με το “μέσα” σου και τον εαυτό σου, όλα λύνονται!  Πώς όμως θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα σήμερα;

Η μυστική λέξη είναι:κολλητές.

Μπορείτε για αρχή να μαζευτείτε σπίτι με τις κολλητές σας, να φτιάξετε ποπ κορν (η διαδικασία είναι so funny) και να δειτε τη σειρά που τόσο καιρό αναβάλλατε γιατί έχετε δύσκολη καθημερινότητα. Αν πάλι δεν εχετε δει ακομη τη νεα σεζόν του YOU οργανωθείτε! Σιγουρα, μη δείτε ταινίες, όπως είναι το The Notebook.

Πηγαίντε επιτέλους αυτή την θεατρική παράσταση που θα σας ανοίξει το μυαλό, θα σας διασκεδάσει και θα περάσει η ώρα σας όσο ευχάριστα δε μπορούσατε μέχρι χθες να φανταστείτε.

Επειδή είναι beauty editor, όπως μπορεί και να γνωρίζετε, διοργανώστε τώρα- τώρα μια skincare night. Ζητήστε από τις κολλητές σας να φέρουν ολα τα αγαπημενα τους skincare προϊοντα και τολμήστε τις νέες τάσεις που έχουν εμφανιστεί για το 2023.

Πιείτε κρασί, δε χρειάζονται ποσότητες. Καλό κρασί και καλή παρέα είναι τα μυστικά για την τέλεια βραδιά. Πιείτε στην υγεία, όπως λέει και η αγαπημένη μου Ρενε, εκείνων που έλκονται και στην υγεία…Θέλω να προσθέσω όσων δε έλκονται αλλά τα ελκυουμε εμείς. 

Θα χρησιμοποιήσω μια φράση που έχουμε ερωτευτεί, έχουμε τραγουδήσει και έχουμε χορέψει. Αγοράστε η μια στην άλλη λουλούδια. Η πιο αγνή και όμορφη κίνησης αγάπης που θα στολίζουν τον χώρο σας κάθε πρωί που θα ξυπνάτε. 

Πηγαίντε μια βόλτα σε ένα ωραίο τοπίο και ευχαριστηθείτε τον καθαρό αέρα, την ελευθερία. Όταν αναφέρομαι σε ελευθερία αναφέρομαι πως εσείς, εν αντιθέσει αρκετές (δυστυχώς) γυναίκες επιλέγετε την ευτυχία σας και όχι την τοξικότητα.

Δεν βαφτίζεται τον έρωτα ως κάτι το ανικανοποίητο που σας κάνει άνω κάτω.

Άλλωστε, η μαγεια του έρωτα είναι πως σας μεταρέπει στην καλύτερη και πιο χαρούμενη εκδοχή του εαυτου σας. Ο έρωτας είναι παντού.

Αν είναι “Λίγο”, τότε καλύτερα να είναι “καθόλου”.

Καρμικές σχέσεις: Πώς θα τις αναγνωρίσετε αμέσως;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Κανείς δεν θα σου πει ότι δεν αξίζεις

Her News

Όταν τα λόγια του Κωστή, μου θύμισαν την πρώτη συναυλία που τον είδα

Her News

Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει αλλά κόκκαλα τσακίζει…

Her News b