HerNews.gr
Διεθνή

Ζεράρ Πικέ: «Είμαι μαριονέτα της Κλάρα Κία και μου διαλέγει τα ρούχα μου»

Ο πρώην σύντροφος της Σακίρα, Ζεράρ Πικέ ζει πλέον ελεύθερα τον έρωτα του με την Κλάρα Κια μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του με την τραγουδίστρια.

Ο Ζεράρ Πικέ δεχόταν πολλά αρνητικά και υβριστικά μηνύματα μόλις αποκαλύφθηκε η απιστία του εις βάρος της Σακίρα, με την σύντροφο του Κλάρα Κια να καταφέρνει να γίνεται από τα πιο “μισητά” πρόσωπα στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πλέον όπως φαίνεται τα πράγματα έχουν ηρεμήσει για τον Πικέ και την Κλάρα, οι οποίοι κυκλοφορούν ανενόχλητοι, ενώ μάλιστα ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε και μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό.

Επιπλέον, ο Ζεράρ Πικέ σε μια on-air συνομιλία με τον Ισπανό δημοσιογράφο Ιμπάι Λάνος αναφέρθηκε στη σχέση του με την Κλάρα Κία και δήλωσε «μαριονέτα» της.

«Το παραδέχομαι, είμαι μαριονέτα. Η αλήθεια είναι ότι πάω με την κοπέλα μου για ψώνια και μου τα διαλέγει εκείνη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε και στη Σακίρα, λέγοντας πως ήταν το πιο διάσημο πρόσωπο στον κόσμο που είχε στο περιβάλλον του.

«Θα έλεγα ότι η Σακίρα, πιθανότατα, ήταν η σύντροφός μου και η πιο διάσημη επαφή μου», ανέφερε.

Η συνέντευξή του έρχεται λίγες ημέρες μετά την πρώτη κοινή, δημόσια εμφάνιση του Πικέ με την Κλάρα Κία στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Το ζευγάρι εθεάθη να περπατά χέρι-χέρι, ενώ ένας παπαράτσι τους ακολουθούσε και τους έκανε κάποιες ερωτήσεις. Μάλιστα, κάποιος δημοσιογράφος ακούγεται να ρωτά τον Πικέ για τις κρίσεις άγχους που φημολογείται ότι έχει η Κλάρα και την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

«Κρίση άγχους; Ρωτάς για κρίση άγχους; Κάτι τέτοιο είναι περίπλοκο. Σας παρακαλώ, πραγματικά», είπε γελώντας ο Ζεράρ Πικέ σε δημοσιογράφο. Στη συνέχεια, διέψευσε ότι η αγαπημένη του είχε τα γενέθλιά της στις 7 Φεβρουαρίου.

«Μα τι λες; Αύριο είναι η 7η Φεβρουαρίου, αλλά κάνεις λάθος. Καλά έκανες που ρώτησες», επισήμανε.

Ενώ ο ποδοσφαιριστής απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, η 23χρονη σύντροφός του προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό της από τις κάμερες. Ωστόσο, υπήρξε μια μικρή ατυχία, καθώς έπεσε πάνω σε μια διαφημιστική πινακίδα.

Παρόλα αυτά δεν τραυματίστηκε και συνέχισε να περπατά δίπλα στον Ζεράρ Πικέ ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα γέλια του για την αδεξιότητά της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Πηγαίνει στο γυμναστήριο με την Birkin τσάντα της αξίας 200.000 δολαρίων

HerNews ka

100 χρόνια Disney: Το «όργιο της Χιονάτης», ρατσισμός, σεξισμός και άλλα σκάνδαλα για τον τελικά όχι και τόσο “μαγικό” κόσμο

HerNews ka

Paris Hilton: Αποκάλυψε ότι ναρκώθηκε & βιάστηκε όταν ήταν 15 ετών από ηλικιωμένο άνδρα

HerNews ka