HerNews.gr
Social News

Shakira: Τραγουδάει στίχους από τραγούδι «Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου»

«Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου», είπε η Shakira σε ένα νέο βίντεο , συγχρονίζοντας τους στίχους της επιτυχίας της  SZA «Kill Bill» ενώ σφουγγαρίζει την κουζίνα της.

Το κομμάτι, το οποίο τραγουδάει η Shakira έχει κερδίσει δημοτικότητα στο TikTok, και μιλά μια περιφρονημένη γυναίκα που επιδίδεται σε εκδίκηση εναντίον ενός πρώην συντρόφου.

«Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου/Δεν είναι η καλύτερη ιδέα/Η νέα του κοπέλα είναι η επόμενη, πώς έφτασα εδώ;» Η Shakira, 46 ετών, στο βίντεο.

@shakira♬ Kill Bill – SZA

«Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου/τον αγαπάω ακόμα/Αλλά καλύτερα να είμαι στη φυλακή παρά μόνη/τα έκανα όλα για αγάπη», συνέχισε.

Οι θαυμαστές έσπευσαν να μεταβούν στην ενότητα σχολίων, σημειώνοντας ότι το βίντεο ήταν σπόντα δεδομένου ότι ο επί χρόνια πρώην σύντροφος της Shakira,  επισημοποίησε στο Instagram τη σχέση του με Clara Chia Marti, 23 ετών, τον περασμένο μήνα.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον περασμένο Ιούνιο μετά τις φήμες για την  απιστία του αστέρα του ποδοσφαίρου.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2010, όταν εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο της Shakira για το «Waka Waka (This Time for Africa),» που ήταν το επίσημο τραγούδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο εκείνης της χρονιάς.

Αργότερα αναφέρθηκε ότι η τραγουδίστρια έμαθε για την υποτιθέμενη σχέση του Pique από ένα βάζο μαρμελάδας  που τελείωσε μυστηριωδώς παρά το γεγονός ότι ο Pique και τα  παιδιά τους τη μισούσαν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Αντώνης Καφετζόπουλος: “Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με φάρμακα…”

Her News b

Ετεοκλής Παύλου: Η φωτογραφία με το νέο πρόσθετο μέλος – «Μου φαίνεται σαν ψέμα»

HerNews ka

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η “καθαρή ζωή” χωρίς ουσίες μετά την εξομολόγηση για τον εθισμό της

Her News