HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν υπάρχει εξώδικο από την Acun Medya στον Νίκο Κοκλώνη»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα, στον αέρα του Happy Day, αναφέρθηκε στην είδηση που έβγαλε το Breakfast@star χθες σχετικά με το εξώδικο της Acun Medya στον Νίκο Κοκλώνη.

Όπως εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η συγκεκριμένη είδηση δεν ισχύει.

«Να πω κάτι, επειδή το διάβασα και το ψάξαμε σαν κανάλι, δεν υπάρχει κανένα εξώδικο από την Acun Medya στον Νίκο Κοκλώνη για τη συμμετοχή του Περικλή Κονδυλάτου. Τώρα, αν κάποιος ξέρει ότι κάτι θα έρθει, δεν το γνωρίζω. Και φαντάζομαι ότι ο κάθε υποψήφιος και συμμετέχων έχει κοιτάξει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.

Απλά το λέω επειδή καμιά φορά κάποιες ειδήσεις, στο πλαίσιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, διατυπώνονται και αναπαράγονται και μετά θεωρούνται ως θέσφατο. Κι επειδή είναι κάτι που μας αφορά, το ψάξαμε και η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι δεν ισχύει, δεν υπάρχει κανένα εξώδικο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη συνέχεια: «Αν κάποιος έχει φίλη που δουλεύει στο δικηγορικό γραφείο που το συντάσσει, τι να σου πω…».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλέξης Παππάς: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρηση από το Survivor

Her News b

Ελεονώρα Μελέτη για Ιωάννα Τούνη: “Είναι η πιο ειλικρινής influencer. Δίνει ένα φοβερό μάθημα”

HerNewskl

Ηλίας Ψινάκης για Δέσποινα Βανδή: «Γιατί σοκαρίστηκε με αυτό που της είπα; Δεν τον παντρεύτηκα εγώ τον Ντέμη, εκείνη τον είχε παντρευτεί»

HerNews ka