HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Η “γεμάτη καρφιά” ανάρτηση της για τον γάμο της Πριγκίπισσας Κέιτ με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2014

Μια ανάρτηση στο ιστολογιό της Μέγκαν Μαρκλ που φέρεται να είναι κλειστό πλέον, το «The Tig» αποκαλύπτει ότι ήξερε ποια ήταν η βασιλική οικογένεια – και δεν εντυπωσιάστηκε με τη κουβέντα γύρω από την «Πριγκίπισσα Κέιτ»  παρά τις προηγούμενες διαμαρτυρίες.

Η Μέγκαν ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι το 2017 ότι «δεν ήξερε πολλά» για τον γαλαζοαίματο αρραβωνιαστικό της ή την οικογένειά του πριν τον γνωρίσει. 

Ωστόσο, στην υποτιθέμενη καταχώριση από το 2014 – η οποία γράφτηκε όταν η πρώην ηθοποιός, ήταν στο “Suits” – φέρεται να αποκάλυψε τα συναισθήματά της για τις πριγκίπισσες και τους βασιλικούς γάμους.

Η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε ότι έχει βαρεθεί να ακούει την «ατελείωτη συζήτηση» γύρω από τον βασιλικό γάμο της «Πριγκίπισσας Κέιτ» με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ,  σύμφωνα με τη DailyMail.

Το υποτιθέμενο ιστολόγιο, που γράφτηκε δύο χρόνια πριν γνωρίσει τον πλέον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, εξηγεί ότι δεν έμοιαζε με τα περισσότερα κοριτσάκια που «ονειρεύονται να γίνουν πριγκίπισσες» και αντ’ αυτού επικεντρώθηκε στο «She-Ra, Princess of Power».

«Για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με την αναφορά στα κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του ’80, η She-Ra είναι η δίδυμη αδερφή του He-Man και μια βασιλική επαναστάτρια με σπαθί, γνωστή για τη δύναμή της», συνέχισε. «Σίγουρα δεν μιλάμε για τη Σταχτοπούτα εδώ».

Η Μαρκλ σημείωσε στη συνέχεια ότι πολλές γυναίκες φαίνεται να κρατούν το παιδικό τους όνειρο να γίνουν πριγκίπισσες.

«Οι μεγάλες γυναίκες φαίνεται να διατηρούν αυτή την παιδική φαντασίωση», έγραψε. «Απλώς κοιτάξτε τη μεγαλοπρέπεια και τις περιστάσεις που περιβάλλουν τον βασιλικό γάμο και την ατελείωτη συζήτηση για την πριγκίπισσα Κέιτ».

Δυστυχώς, το κοφτό σχόλιο για την «Πριγκίπισσα Κέιτ» φαίνεται να ταιριάζει στην παγερή σχέση με την κουνιάδα της που δεν άνθισε ποτέ.

Στα  απομνημονεύματά του, «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε ότι η Κέιτ Μίντλετον έκανε τη Μέγκαν να κλάψει με την απαίτηση να ξαναφτιαχτεί το φόρεμα της πριγκίπισσας Σάρλοτ λίγες μέρες πριν τον γάμο τους το 2018.

Υποστήριξε επίσης ότι η Κέιτ έκανε μορφασμό όταν η Μέγκαν ζήτησε να δανειστεί λίγο lip gloss στην πρώτη τους εκδήλωση «Fab Four» τον Φεβρουάριο του 2018.

Η Μαρκλ έκλεισε το «The Tig» πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Το blog, που πήρε το όνομά του από το αγαπημένο της ιταλικό κρασί, μιλούσε για τη μόδα, το φαγητό, την ομορφιά και τα ταξίδια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πόλεμος στο Ισραήλ: Αποκεφαλισμένα μωρά και γονείς – Σπίτια και καταφύγια πλημμυρισμένα στο αίμα

HerNews ka

Οίκος νυφικών έβαλε αναπηρικό αμαξίδιο στη βιτρίνα και έγινε viral

Her News

Τα φονικότερα σιδηροδρομικά δυστυχήματα των τελευταίων 25 ετών στην Ευρώπη

HerNews ka