HerNews.gr
Social News

Μίλτος Τεντόγλου: Το Twitter τον αποθέωσε μετά τα 8,41 μ. – «Τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι»

Με νέο ρεκόρ στα 8.41μ -μετά την ακύρωση του άλματός του στα 8,40μ, γιατί δεν άρεσαν στα παπούτσια του-, απάντησε στην Ομοσπονδία ο Μίλτος Τεντόγλου.

Όπως ήταν λογικό, το Twitter πραγματικά… οργίασε, μετά από τη φανταστική επίδοση του αθλητή. Οι χρήστες του Twitter, αποθέωσαν τον Μίλτο Τεντόγλου με ατάκες όπως: «τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι».

Αρκετοί ήταν αυτοί που εστίασαν στο γεγονός ότι ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί στην οργισμένη ανάρτησή του για την ακύρωση του άλματος στα 8,40 μ. όταν είχε γράψει «δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40. Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω».

Αμέσως το όνομα του Μίλτου Τεντόγλου έγινε πρώτο trend στο ελληνικό Twitter και ο ίδιος ο άλτης με ανάρτησή του στο Instagram έσπευσε να ευχαριστήσει τους χρήστες για τη στήριξή τους μετά την απίστευτη απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας να ακυρώσει το άλμα του στα 8,40μ. επικαλούμενη μία «παράβαση» στα παπούτσια.

Ειδικότερα, με story στο Instagram έγραψε: «Έλληνες είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες σε όλη την Ευρώπη. Ευχαριστώ πολύ για τα epic σχόλια».

Δείτε ορισμένα από τα εγκωμιαστικά σχόλια που αναρτήθηκαν στο Twitter υπέρ του Μίλτου Τεντόγλου που «τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι»:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Survivor All Star: Το twitter «δίκασε» Καρολίνα και Μάριο μετά τις αποκαλύψεις – Η αποθέωση στην Ασημίνα

Her News

Στέφανος Ξενάκης: Η μακροσκελής ανάρτηση μετά την αποφυλάκισή του – «Αυτές οι 8 μέρες στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ…»

Her News b

Selena Gomez: Η υπόσχεση που έδωσε για την αλλαγή στο σώμα της

HerNews ka