HerNews.gr
Διεθνή

Ολίβια Γουάιλντ – Τζέισον Σουντέικις: Mήνυση από την πρώην νταντά των παιδιών τους για κακομεταχείριση

Η πρώην νταντά των παιδιών της Ολίβια Γουάιλντ και του Τζέισον Σουντέικις, Έρικα Τζενάρο, κατέθεσε μήνυση κατά των ηθοποιών, ισχυριζόμενη παράνομη απόλυση και ζητάει αποζημίωση.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το E! News, η Τζενάρο εργαζόταν για το ζευγάρι από το 2018 έως την απόλυσή της, τον Φεβρουάριο του 2021.

Όσα υποστηρίζει η νταντά για Ολίβια Γουάιλντ και Τζέισον Σουντέικις

Η Τζενάρο ισχυρίζεται ότι ανέλαβε παραπάνω καθήκοντα για τα δύο παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας 8 και 6 ετών, όταν η Γουάιλντ έφυγε από το σπίτι της οικογένειας τον Νοέμβριο του 2020.

Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι η πίεση του να είναι ο κύριος φροντιστής των παιδιών και να αναπληρώνει τη μητέρα τους, έγινε εξουθενωτική και αφόρητη.

Όταν η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού έγινε γνωστή στα τέλη του 2020, το άγχος και το στρες της πρώην νταντάς, φέρεται να επιδεινώθηκαν. Το ζευγάρι συμφώνησε τότε να συμμετάσχει σε ομαδική θεραπεία με την Τζενάρο.

Η Έρικα Τζενάρο ισχυρίζεται ότι οι ειδικοί τη συμβούλευσαν να κάνει τριήμερο διάλειμμα από την εργασία της τον Φεβρουάριο του 2021, όταν όμως το ζήτησε από τον Τζέισον Σουντέικις, απολύθηκε επί τόπου.

Ο δικηγόρος της, Ρον Ζαμπράνο, ανέφερε σε δήλωσή του ότι «οι εργαζόμενοι είναι πιο ευάλωτοι όταν χρειάζονται άδεια για να φροντίσουν τον εαυτό τους. Οι νόμοι υπάρχουν για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να τους παρέχουν την ηρεμία να πάρουν αυτόν τον χρόνο χωρίς να φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όμως, που πρώην νταντάδες του Σουντέικις και της Γουάιλντ βρίσκονται στην επικαιρότητα. Το 2022, μια νταντά το όνομα της οποίας δεν ήθελε να γίνει γνωστό, μίλησε στην Daily Mail για τη φερόμενη ταραχώδη σχέση του ζευγαριού. Οι πρώην απάντησαν με κοινή δήλωση, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες της πρώην υπαλλήλου «ψευδείς και χυδαίες».

Οι εκπρόσωποι του πρώην ζευγαριού δεν έχουν σχολιάσει προς το παρόν την αγωγή της Τζενάρο. Η νταντά διεκδικεί αποζημίωση, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας αποδοχών, αναβαλλόμενης αποζημίωσης και άλλων εργασιακών παροχών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως θα αλλάξουν τα καθήκοντα του βασιλιά Κάρολου όσο νοσηλεύεται με καρκίνο

HerNews ka

Καλατράβα: Αυτά είναι τα έργα του σε ολόκληρο τον κόσμο – Ποια έχουν εμφανίσει προβλήματα

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Φόρεσε γραβάτα με ελληνική σημαία σε κρατική επίσκεψη

HerNews ka