HerNews.gr
Διεθνή

Ράκελ Γουέλς: «Έφυγε» από τη ζωή η Αμερικανίδα ηθοποιός και sex symbol

Σε ηλικία 82 ετών «έφυγε» από τη ζωή η Ράκελ Γουέλς, βυθίζοντας στη θλίψη την αμερικανική σόουμπιζ. Τον θάνατό της έκανε γνωστό η οικογένειά της, με το ΤΜΖ να επιβεβαιώνει τη δυσάρεστη είδηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρακέλ Γουέλς πέθανε την Τετάρτη μετά από ασθένεια που την ταλαιπωρούσε. Δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ποια ήταν η Ράκελ Γουέλς

Η Ράκελ Γουέλς γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου του 1940 στο Σικάγο από Βολιβιανό πατέρα και Αμερικανίδα μητέρα. Οι άσχημες σχέσεις του ζευγαριού έφεραν τη νεαρά Ράκελ σε δύσκολη θέση και μοναδική διέξοδος απ’ την πραγματικότητα ήταν η ενασχόλησή της με το χορό και το θέατρο. Ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 19 ετών και πρωταγωνίστησε σε περίπου 65 ταινίες.

Το 1973, τιμήθηκε με Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της Κονστάνς στην ταινία «Ο Νταρτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες» του Ρίτσαρντ Λέστερ, δίπλα σε τρεις αστέρες της εποχής, τους Όλιβερ Ριντ, Μάικλ Γιορκ και Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν.

Πέρα από τη γοητεία της, φανέρωσε και τις υποκριτικές της ικανότητες και μάλιστα ως κωμικός. Υπήρξε ακόμη μία φορά υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, το 1987 με τον πρωταγωνιστικό στη δραματική ταινία «Right to Die», υποδυόμενη μια γυναίκα που έπασχε από σοβαρή νόσο και η εμφάνισή της δεν θύμιζε τίποτα από τη γυναίκα που έκαιγε καρδιές.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τους ρόλους της στο «Fantastic Voyage» και στο «One Million Years BC», όπου και συμμετείχε το 1966.

Έκανε επίσης, μια εμφάνιση στο «The Cher Show» το 1975 και ερμήνευσε το «I’m a Woman» με τη Σερ.

Ανά διαστήματα, διάφορα περιοδικά, τη συμπεριέλαβαν στη λίστα των πιο σέξι ηθοποιών, όλων των εποχών. Eίχε αναδειχθεί «1 από τις 100 πιο σέξι σταρ στην ιστορία του κινηματογράφου» στο περιοδικό Esquire και βρισκόταν στο #3 από τις «100 πιο σέξι σταρ του 20ου αιώνα» σύμφωνα με το Playboy.

Η Ράκελ παντρεύτηκε 4 φορές σε όλη της τη ζωή. Αρχικά, τον Τζέιμς Γουέλς το ’59 και ο γάμος τους κράτησε μέχρι το ’64. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον Ντέιμον και την Τάνι, που έγιναν επίσης ηθοποιοί.

Στη συνέχεια, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Πάτρικ Κέρτις το ’67 κι έμειναν μαζί έως το ’72. Το 1980 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Αντρέ Γουάινφελντ και ο γάμος τους διήρκησε έως το 1990. Τέλος, παντρεύτηκε τον Ρίτσαρντ Πάλμερ το ’99 κι έμεινε μαζί του έως το 2008.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλον Μάσκ: Η δημόσια συγγνώμη του σε εργαζόμενο που απολύθηκε από το Twitter

HerNews ka

Νεϊμάρ: Bρίσκεται ξανά σε μπελάδες λίγες εβδομάδες πριν γίνει πατέρας – Πιάστηκε με δύο γυναίκες στην Ισπανία!

HerNews ka

Britney Spears: Οικογένεια και φίλοι ετοιμάζονται να παρέμβουν για την ψυχική της υγεία

HerNews ka