HerNews.gr
Διεθνή

Selena Gomez: Ποια φράση της είχε απαγορεύσει ρητά η Disney να χρησιμοποιεί;

Η Selena Gomez ισχυρίζεται ότι η Disney της “είπε ρητά” να μην πει τη φράση “Τι στο διάολο;”

«Δεν ήμουν άγριο παιδί σε καμία περίπτωση, αλλά ήμουν στη Disney, οπότε έπρεπε να φροντίσω να μην πω “Τι στο διάολο;” μπροστά σε κανέναν», είπε Selena Gomez  στο Vanity Fair την Τετάρτη για το τεύχος του Χόλιγουντ του 2023.

Η Selena εξήγησε ότι «άσκησε» πίεση στον εαυτό της να γίνει «το καλύτερο πρότυπο» που θα μπορούσε να είναι ενώ πρωταγωνιστούσε στο «Wizards of Waverly Place» ως Alex Russo από το 2007 έως το 2012.

«Τώρα νομίζω ότι το να είσαι το καλύτερο πρότυπο είναι να είσαι ειλικρινής, ακόμη και με τα άσχημα και περίπλοκα μέρη του εαυτού σου», μοιράστηκε.

Η Gomez ξεκαθάρισε επίσης στη συνέντευξη ότι αφού περιέγραψε με ειλικρίνεια το ταξίδι της ψυχικής υγείας στο ντοκιμαντέρ της Apple TV+, «My Mind and Me», δεν στοιχειώνεται πλέον από την ιδέα ότι οι άνθρωποι θα τη συνέδεαν πάντα με τη Disney.

«Σίγουρα νιώθω απαλλαγμένη από αυτό», είπε η Selena «Μερικές φορές πυροδοτούμαι. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για το παρελθόν μου, απλά έχω δουλέψει τόσο σκληρά για να βρω τον δρόμο μου. Δεν θέλω να είμαι αυτή που ήμουν. Θέλω να είμαι αυτή που είμαι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ο μπάτλερ του παλατιού λύνει τη σιωπή του: Πως φέρεται η Κέιτ Μίντλετον στο προσωπικό

Her News b

Το πιο “ερωτικό νησί” του κόσμου σε σχήμα καρδιάς είναι προς πώληση για 13 εκατομμύρια ευρώ!

HerNews ka

Η ψηλότερη γυναίκα στον κόσμο αποκαλύπτει πώς είναι η ζωή της

HerNews ka