HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βίκυ Καγιά: Τα unfollow σε Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό και το ενδεχόμενο να αναλάβει μια πρωινή εκπομπή

Τη Βίκυ Καγιά συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και εκείνη απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον καθώς σε λίγους μήνες λήγει το συμβόλαιό της, τα unfollow στον Δημήτρη Σκουλό και στην Ζενεβιέβ Μαζαρί καθώς και τα αρνητικά σχόλια που γράφονται κατά καιρούς για εκείνη.

«Έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου. Δε ξέρω γιατί αγχώνεστε τόσο πολύ με αυτό το θέμα, Προς το Πάσχα συζητάμε πάντα με το κανάλι για το GNTM. Με το Project, η διάθεσή μου παραμένει η ίδια αλλά υπάρχει και μια παραπάνω διάθεση να πάω διακοπές. Το trailer κάθε χρόνο ξεκινάει και σταματάει να προβάλλεται μέχρι να γίνουν οι συζητήσεις» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά: «Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα από τα follow»

«Ωραία. Χαίρομαι που συζητήθηκε από τους άλλους γιατί από μένα δε θα συζητηθεί. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα σε αυτόν τον πλανήτη από τα follow. Για όνομα του Θεού. Μπορείς να έχεις τους φίλους σου, μπορείς να μην τους έχεις. Δε θα πω τίποτα γι’ αυτό το πράγμα γιατί το instagram είναι κάτι πολύ προσωπικό» απάντησε όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τα unfollow που έκανε πρόσφατα στον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια και το αν θα δούμε και την επόμενη σεζόν την ίδια ομάδα κριτών στο GNTM η Βίκυ Καγιά είπε, «Σε αυτή τη ζωή δε μπορούν όλοι να μας εκτιμούν, να μας αγαπάνε και να μας σέβονται… Εφόσον δεν έχουμε πειράξει κανέναν, ας πει ο καθένας ό,τι θέλει. Μια χαρά είναι η ίδια ομάδα. Γιατί να μην είναι η ίδια ομάδα; Μπορεί να χρειάζονται κάποιες αλλαγές στα concept».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να τη δούμε να αναλαμβάνει κάποια πρωινή εκπομπή, το οποίο όμως απέκλεισε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Απόστολος Ρουβάς: «Για πρώτη φορά μπαμπάς, ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή!»

Her News b

Σμαράγδα Καρύδη: Ο κόσμος στο δρόμο με φώναζε «Ντάλια»

Her News

Fishy: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ταξιδεύει με τον Σωτήρη Καλυβάτση

Her News