HerNews.gr
Social News

Αγνώριστη η Σίντι Κρόφορντ σε νέο βίντεο – «Τι σου συμβαίνει;» γράφουν στα σχόλια

Η Σίντι Κρόφορντ έχει αλλάξει και η νέα της εμφάνιση δεν θυμίζει σε τίποτα το γοητευτικό μοντέλο που έγραψε ιστορία στη δεκαετία των 80’s.

Δεν είναι η μόνη, βέβαια, προσπάθησε να παραμείνει όμορφη και νέα, προχωρώντας σε διάφορες πλαστικές επεμβάσεις. Ωστόσο, οι αλλαγές στην εμφάνισή της δεν ήταν… καλοδεχούμενες από τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media.

Ειδικότερα, με αφορμή το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram της, η Κρόφορντ απέσπασε σωρεία αρνητικών σχολίων από τους εκατομμύρια ακολούθους της.

Στο κλιπ, το διάσημο μοντέλο ποζάρει μέσα από μία σάουνα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δείχνει το πώς μοιάζει σήμερα, στα 56 της χρόνια.

Δείτε την ανάρτηση της Σίντι Κρόφορντ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Από τα πρώτα λεπτά της δημοσίευσης του βίντεο, οι περισσότεροι από το διαδικτυακό κοινό της αντέδρασαν αρνητικά για την εμφάνισή της.

Μερικά από τα σχόλια ήταν: «Ποια είναι αυτή;», «Σταμάτα να βάζει fillers στα χείλη σου», «Δεν μοιάζει σε τίποτα με τη Σίντι Κρόφορντ».

Ωστόσο, πολλοί θαυμαστές της έσπευσαν να την υποστηρίξουν γράφοντας πως παραμένει πανέμορφη και δεν αφορά κανέναν τι κάνει με την εμφάνισή της.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Το περιστατικό με τον γιό της στο Μόντε Κάρλο – «Δεν μπορούσα να αποδείξω ότι είναι παιδί μου»

HerNews ka

Selena Gomez: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της

HerNews ka

Eva Mendes – Ryan Gosling: Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίζονται ποτέ μαζί στο κόκκινο χαλί

Her News