HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Γυναίκα σκηνοθέτης πορνό μοιράζεται τις κορυφαίες συμβουλές της για σεξ!

Τα οφέλη του σεξ για την υγεία είναι αμέτρητα, ενισχύει την ευτυχία μας, έχει τη δυνατότητα να είναι μια εγκάρδια δόση καρδιαγγειακής άσκησης, μπορεί να βελτιώσει τον συναισθηματικό δεσμό μας με έναν σύντροφο και το πιο σημαντικό… είναι διασκεδαστικό.

Αλλά υπάρχουν τρόποι να το κάνετε ακόμα πιο ωφέλιμο, είτε κάνετε σεξ με έναν σύντροφο είτε απλώς απολαμβάνετε κάποιο σόλο παιχνίδι.

H Άννα Ρίτσαρντς, μοιράστηκε μερικούς τρόπους για να ενισχύσετε τη σεξουαλική σας ζωή, από την εξερεύνηση τρόπων που τονώνουν τη λίμπιντο μέχρι τρόπους να προτείνετε σε έναν σύντροφο ότι έχετε τη διάθεση να δοκιμάσετε κάτι νέο.

Η επόμενη μεγάλη ερωτική τάση; Ηχητικό πορνό

Το ηχητικό πορνό είναι σίγουρα μια τάση που θα συνεχιστεί μέχρι το 2023. Το ηχητικό πορνό ικανοποιεί την ανάγκη μας για σεξουαλικά ερεθίσματα “εν κινήσει”, καθώς προσφέρει τα πιο διακριτικά μέσα για να αγγίξουμε ένα πολύ έντονο σεξ. Η καθηλωτική φύση της ακρόασης μιας πραγματικής φωνής που μιλάει ειδικά και απευθείας σε εσάς με άκρως σεξουαλικό τρόπο είναι πολύ συναρπαστική και έτσι η διέγερσή μας είναι σε πλήρη εγρήγορση και ΝΑΙ είμαστε ενεργοποιημένοι.

Οι ιστοσελίδες που ιδρύονται από γυναίκες θα αποτελέσουν μεγάλη εστίαση καθώς στρέφουν σε πιο φεμινιστικά ερωτικά στοιχεία, αφαιρώντας το στίγμα και τα ταμπού γύρω από τη γυναικεία ευχαρίστηση και το σεξ. 

 Προτείνετε στον σύντροφο σας να παρακολουθήσετε μαζί ταινία πορνό

Το πορνό μας δίνει την ευκαιρία να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να πειραματιστούμε και να φαντασιωνόμαστε. Μπορεί να προσφέρει έναν υπέροχο τρόπο να μοιραστούμε τις επιθυμίες μας με άλλους. Μπορεί να μας βοηθήσει να ανανεώσουμε τις σχέσεις μας και να μας εμπνεύσει σε νέες μορφές παιχνιδιού. 

Αρχικά βεβαιωθείτε ότι δεν βιάζεστε να παρακολουθήσετε πορνό μαζί έως ότου είστε και οι δύο σε ένα στάδιο να κατανοήσετε άνετα ο ένας τις επιθυμίες του άλλου και να είστε σε θέση να επικοινωνήσετε τις σεξουαλικές σας ανάγκες.

Σίγουρα δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα τρίο και συναινετικό BDSM, αν δυσκολεύεστε να μεταδώσετε αυτό που σας αρέσει.

Να είστε ξεκάθαροι γιατί θέλετε να μοιραστείτε την παρακολούθηση πορνό με τον σύντροφό σας και πώς πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει στις δικές σας περιπέτειες. Είναι εξίσου σημαντικό να συζητήσετε τι δεν θέλετε να δείτε, καθώς θα ήταν περισσότερο απενεργοποίηση παρά ενεργοποίηση

Επικεντρωθείτε στο προκαταρκτικό παιχνίδι

Μερικά από τα καλύτερα σεξ μπορεί συχνά να προκύψουν από την αλλαγή των πραγμάτων, οπότε μην νομίζετε απαραίτητα ότι το σεξ πρέπει να έχει να κάνει τελικά με τη διείσδυση.

Αφαιρέστε το από το τραπέζι και κοιτάξτε να αφιερώνετε χρόνο απολαμβάνοντας προκαταρκτικά παιχνίδια εστιάζοντας στο να χαρίζετε ευχαρίστηση στον σύντροφό σας. Το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας καθώς τελικά προετοιμάζει το σώμα για σεξ και φέρνει τα ορατά σημάδια διέγερσης, αλλά μας φτιάχνει επίσης τη διάθεση.

  •  “Πονηρά” μηνύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ειδοποιήσουν τον σύντροφο σας ότι έχετε στο μυαλό σας τη σεξουαλική ευχαρίστηση.
  • Απολαύστε μερικά αισθησιακά μασάζ εστιάζοντας σε όλες τις περιοχές, όχι μόνο στις ερωτογενείς ζώνες.
  • Αγοράστε μερικά νέα σεξουαλικά παιχνίδια που μπορείτε να συζητήσετε να βάλετε στο παιχνίδι σας.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιατί υποδεχόμαστε την Πρωτοχρονιά με κόκκινα εσώρουχα

Her News

Τροφές που ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη & που βοηθούν στη διατήρηση της στύσης

Her News b

Σεξ: Τα καλύτερα τραγούδια που θα “ντύσουν” τις παθιασμένες στιγμές σας

HerNews ka