HerNews.gr
BRIDE NEWS Αφιερώματα

Jennifer Lopez: 8 από τα πιο ονειρικά νυφικά που έχει φορέσει σε ταινίες!

Η Jennifer Lopez είναι η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του έρωτα, χωρίς ερωτήσεις.

Η πολυτάλαντη ερμηνεύτρια υπερασπιζόταν πάντα το θέμα της ευτυχίας, καθώς δεν εγκατέλειψε ποτέ την αγάπη, πρωταγωνίστησε σε πολλές ρομαντικές ταινίες και γενικά η Jennifer Lopez διέδιδε το εγκάρδιο μήνυμα ότι η αληθινή αγάπη είναι για όλους.

Τι περιμέναμε όμως αληθινά από την Jennifer;  Ενώ επιτέλους βρήκε την ευτυχία με τον Ben, αφού παντρεύτηκε τέσσερις φορές στο παρελθόν, το να είναι νύφη ήταν προφανώς ένα επαναλαμβανόμενο θέμα στην εντυπωσιακή φιλμογραφία της.

Γι’ αυτό, προς τιμήν της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και της τελευταίας της ταινίας που σχετίζεται με τους γάμους, το Shotgun Wedding που έγινε μια νυφική ​​(χωρίς λογοπαίγνιο) επιτυχία στο Prime Video, σας παρουσιάζουμε και τις οκτώ ταινίες γάμου της Jennifer, ταξινομημένες με σειρά πόσο ευχάριστες είναι να τις παρακολουθήσετε στο τον καναπέ με τους φίλους σου.

1. The Wedding Planner (2001)

Τα καλύτερα νυφικά της Τζένιφερ Λόπεζ

Μία από τις πιο εμβληματικές νυφικές ταινίες της Jennifer ήταν το The Wedding Planner , στο οποίο ο χαρακτήρας της, δυστυχώς, μετά από τις παρακλήσεις του πατέρα της, παντρεύτηκε τον λάθος άντρα σε αυτή την υπέροχη ταινία. Ενώ ανακαλύπτει ότι είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον ονειροπόλο γιατρό Steve (Matthew McConaughey), δεν μπορούμε παρά να μείνουμε έκθαμβοι από το υπέροχο γαμήλιο look της, το οποίο ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό μαργαριταρένιο κολιέ, ασορτί σκουλαρίκια και πέπλο με μαργαριτάρια.

2. Υπηρέτρια στο Μανχάταν (2002)

Τα καλύτερα νυφικά της Τζένιφερ Λόπεζ

Στο  Maid in Manhattan , ο χαρακτήρας της Jennifer, Marisa, μια υπηρέτρια ξενοδοχείου, ήταν μπροστά από την εποχή της καθώς άλλαξε το παραδοσιακό λευκό νυφικό με ένα στράπλες, ανοιχτό ροζ σιφόν φόρεμα μέχρι το πάτωμα. Ο ενδυματολόγος Albert Wolsky περιέγραψε προηγουμένως την ατμόσφαιρα της ταινίας ως μια «ιστορία της Σταχτοπούτας»,  ενώ το φόρεμα τεχνικά δεν ήταν νυφικό, ήταν ακόμα πολύ ταιριαστό.

3. Marry Me (2022)

Τα καλύτερα νυφικά της Τζένιφερ Λόπεζ

Στο Marry Me , η Jennifer Lopez υποδύεται τη διεθνή ποπ σταρ Kat Valdez που σχεδιάζει να παντρευτεί τον φίλο της popstar μπροστά στους θαυμαστές τους, για να ανακαλύψει ότι την απάτησε λίγα δευτερόλεπτα πριν βγει στη σκηνή. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, φαίνεται υπέροχη με το εντυπωσιακό ασημί μεταλλικό νυφικό της Zuhair Murad. Σύμφωνα με το Variety, το φόρεμα ζύγιζε 95 κιλά και είχε «εννέα στρώματα κατασκευασμένα από μεταξωτό ταφτά, τρίχες αλόγου και τούλι» και «αφρώδη κρύσταλλα, ασήμι, βολάν, κέντημα και δαντέλα».

4. Shotgun Wedding (2023)

jennifer lopez best wedding gowns

Η τελευταία ταινία γάμου της Jennifer την βλέπει ως το ήμισυ ενός ζευγαριού που κρατήθηκαν όμηροι από πειρατές μαζί με τους καλεσμένους του γάμου τους λίγα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσουν να περπατήσουν στο διάδρομο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας, φοράει ένα πουφ, σιφόν νυφικό που δυστυχώς υφίσταται σοβαρή ζημιά καθώς ο μελλοντικός σύζυγος παλεύει για να σωθεί. 

5. Αρκετά (2002)

Τα καλύτερα νυφικά της Τζένιφερ Λόπεζ

Στο Αρκετά , η JLo αναλαμβάνει τον ρόλο της Σλιμ, μιας κακοποιημένης συζύγου που τρέχει συνεχώς από τον εφιάλτη του συζύγου της για να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή για την ίδια και τη μικρή κόρη της. Αν και το θέμα της ταινίας δεν είναι η τυπική rom-com της Jen, υπάρχει μια γαμήλια σκηνή στην οποία φαίνεται όμορφη με ένα strappy φόρεμα από τούλι, ενώ αναπολεί τις ευτυχισμένες μέρες της με τον σύζυγο της.

6. Jersey Girl (2004)

Τα καλύτερα νυφικά της Τζένιφερ ΛόπεζΝαι, είναι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck, το 2004, που παντρεύτηκαν στην ταινία Jersey Girl ! Ωστόσο, ο σκηνοθέτης Κέβιν Σμιθ διέκοψε τη σκηνή από την ταινία λόγω της υψηλού προφίλ σχέσης του ζευγαριού στην πραγματική ζωή, που τους οδήγησε να φτάσουν μέχρι τον αρραβώνα.

7. El Cantante (2006)

Τα καλύτερα νυφικά της Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Marc Anthony ήταν ένας άλλος άντρας που παντρεύτηκε η Jennifer στην πραγματική ζωή και στην οθόνη στην ταινία El Cantante . Στην ταινία, η ηθοποιός έπαιξε την εικόνα της Nilda ‘Puchi’ Lavoe, τη σύζυγο του θρύλου της σάλσα, Έκτορ Λαβόε (που υποδύεται ο Marc). Λατρεύουμε αυτό το υπέροχο γαμήλιο look που καθόρισε την εποχή η Jen για την ταινία. 

8. Monster-in-Law (2005)

Τα καλύτερα νυφικά της Τζένιφερ Λόπεζ

Καμία μητέρα του γαμπρού δεν μπορούσε να εμποδίσει τον χαρακτήρα της Lopez να δείχνει εντυπωσιακός τη μεγάλη της μέρα, ακόμα κι αν τον ρόλο έπαιζε η μυθική Τζέιν Φόντα στην πραγματική ζωή. Τα λευκά γαμήλια γάντια ήταν το κερασάκι στην τούρτα της μεγάλης της στιγμής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σημάδια ότι ο γάμος σας θα αντέξει στον χρόνο!

Her News

Φώφη Γεννηματά: Ο κόσμος αποχαιρετά μια μαχήτρια της ζωής – Η σημαντική διαδρομή της

Her News

21 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης- Μερικοί από τους πιο σπουδαίους Έλληνες ποιητές

HerNews ka