HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Παντελής Παντελίδης: Ο αδερφός του Κωνσταντίνος ερμηνεύει τις επιτυχίες του και συγκινεί

Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Χρήστος Δάντης υποδέχτηκαν στο στούντιο του ΜEGA φίλους του αλλά και εκλεκτούς μουσικούς.  Ανάμεσά τους και ο ταλαντούχος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Παντελίδης, αδερφός του αδικοχαμένου Παντελή.

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη μέρα για τον ίδιο ο Κωνσταντίνος ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες του αδερφού του και συγκίνησε το κοινό αλλά και τους παρευρισκόμενους.

Στις 18 Φεβρουαρίου, πριν από επτά χρόνια, συνέβη το δυστύχημα που σόκαρε το πανελλήνιο και σκότωσε τον Παντελή Παντελίδη. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης φανερά συγκινημένος τραγούδησε μεταξύ άλλων το τραγούδι “Της αγάπης μου το γραμμένο”, κομμάτι που έγραψε ο αδερφός του ένα χρόνο πριν το θάνατό του.

Στο άκουσμα των αγαπημένων στίχων τα μάτια των παρευρισκόμενων βουρκώνουν και κανείς δεν μένει ασυγκίνητος. Την ίδια ώρα ο Λευτέρης Πανταζής μιλάει με τα πιο θερμά λόγια για τη γνωριμία του και τη συνεργασία του με τον αείμνηστο τραγουδιστή.

Η χροιά της φωνής του είναι ανατριχιαστικά ίδια με αυτή του αδικοχαμένου αδερφού του και όλοι θεωρούν πως ο Παντελίδης junior είναι η συνέχεια του Παντελή που έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δε γίνεται να είναι κάθε μέρα εδώ»

HerNews ka

Τριαντάφυλλος: «Αν έρθει κάποιος να μας το παίξει “σταρ” να πάει σπίτι του»

HerNews ka

Ρένια Λουιζίδου: Είχα δύο αποβολές – Ό,τι κι αν λένε οι γιατροί, είναι ένα περίεργο πένθος

Her News