HerNews.gr
Fitness Σεξουαλική ζωή

Σεξ: Με αυτές τις στάσεις θα χάσεις τις περισσότερες θερμίδες

Το σεξ έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό μας και τη διάθεσή μας. Ας μην ξεχνάμε όμως πως είναι και μία μορφή γυμναστικής, πολλές φορές μάλιστα αρκετά έντονης.

Αν θέλεις λοιπόν να χάσεις περιττό βάρος, αλλά δεν έχεις χρόνο ή όρεξη να πας γυμναστήριο, τότε να ξέρεις πως υπάρχει και αυτή η λύση. Ίσως να σου πάρει περισσότερο καιρό να έχεις ορατό αποτέλεσμα, όμως αν εσυ και ο σύντροφός σου εντάξετε το σεξ στην καθημερινότητά σας, τότε σίγουρα θα κάψετε επιπλέον θερμίδες.

Σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κεμπέκ στο Μόντρεαλ, το σεξ καίει περίπου 75 με 100 θερμίδες κάθε φορά.

Ποιες στάσεις του σεξ καίνε ακόμα όμως περισσότερες θερμίδες; Δείτε την παρακάτω λίστα:

Με χειροπέδες

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια, δοκιμάστε τις χειροπέδες για να δώσετε μία πιο kinky νότα στη σεξουαλική επαφή σας, αλλά και να γυμνάσεις τα χέρια σου

Swiss ball blitz

Ο σύντροφός σου θα κάτσει στην καρέκλα και εσύ θα κάτσεις από πάνω, με την πλάτη σε εκείνον. Έτσι θα γυμνάσεις πολύ τα πόδια σου, τόσο γάμπες όσο και μηρούς.

Κόντρα στον τοίχο

Ανάλογα με το αν έχεις κάποια βοηθητική καρέκλα ή τίποτα απολύτως, γυμνάζεις πόδια, χέρια, κορμό. Ταυτόχρονα η διείσδυση θα σε κάνει να ανακαλύψεις νέους δρόμους απόλαυσης.

Glute-gasm

Και πάλι, ο άνδρας ξαπλώνει ή κάθεται αναπαυτικά στο κρεβάτι και η γυναίκα κάθεται από πάνω, ακουμπώντας το κρεβάτι με τα πέλματα. Καθώς θα… ανεβοκατεβαίνεις, θα νιώσεις τους μηρούς σου να «καίνε» και γρήγορα θα γίνουν πιο σφιχτοί και σφριγηλοί.
Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καρότα: Τα οφέλη για την υγεία σου!

Her News

Γιατί είναι καλό όταν κάνετε σεξ να κοιμάστε χωριστά;

HerNewskl

Η Μέθοδος του Πιάτου: Έτσι θα έχεις μια ισσοροπημένη διατροφή

Her News