HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαριέττα Χρουσαλά: «Αυτό το ποτέ, που μπαίνει ξαφνικά μέσα σου, είναι τρομακτικό»

Τη Μαριέττα Χρουσαλά υποδέχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς, στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Μέσα σε όλα, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για τη δύσκολη απώλεια του αγαπημένου της πατέρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 20 χρόνια, αλλά μέχρι σήμερα εκείνο το «ποτέ» την πονάει πολύ.

Μαριέττα Χρουσαλά: «Η θλίψη υπάρχει πάντα. Δεν θα φύγει ποτέ»

Ειδικότερα, η Μαριέττα Χρουσαλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από την απώλεια του μπαμπά μου έχουν περάσει τώρα είκοσι χρόνια, αλλά η θλίψη, όταν το σκέφτομαι, υπάρχει πάντα. Δεν θα φύγει ποτέ. Εκείνη τη στιγμή, το σκέφτομαι καμιά φορά, ήταν πολύ σοκαριστικό που ήμουν και είκοσι χρονών. Είναι πολύ σοκαριστικό έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι τόσο κοντά μέσα στη ζωή σου, δεν θα τον ξαναδείς ποτέ… Αυτό το ποτέ, που μπαίνει ξαφνικά μέσα σου, είναι τρομακτικό».

«Δηλαδή κάτι δεν θα ξαναγίνει ποτέ. Δεν θα ξανακούσεις τα κλειδιά στην πόρτα, που είχε το μπρελόκ και το καταλαβαίναμε. Είναι τρομακτικό. Εννοείται ότι πάντα τον νιώθω κοντά μου και ένας τρόπος, μέσα από τον οποίο ήταν πάντα κοντά μου, είναι γιατί εξαιτίας της δικής του επιθυμίας δημιουργήθηκε όλο αυτό το μέλλον για μένα. Μπορεί τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά άμα δεν επέμενε τόσο πολύ σε αυτή την επιθυμία του. Δηλαδή εκείνος, κατά κάποιο τρόπο, μου χάραξε αυτή την πορεία» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαριέττα Χρουσαλά στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αντίνοος Αλμπάνης: «Kάποιος έφτιαξε λογαριασμό στα social media με τα στοιχεία μου και έκλεινε ραντεβού με ανήλικα παιδιά»

Her News b

Night Out: Ο Κώστας Τσουρός δεν αντέχει άλλο την Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Ελεωνόρα Μελέτη “παγώνει”

Her News b

Super Κική: «Βγήκε ο γελοίος ο Γιώργος Λιάγκας και είπε ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο»

Her News