HerNews.gr
Ζώδια

Νέα Σελήνη και μια νέα αρχή ξεκινά στην καρδιά των 12 ζωδίων! – Προβλέψεις απο 20/2 έως 20/3 απο την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Η Νέα Σελήνη δίνει νέα πνοή ζωής σε όνειρα και συναισθήματα που ίσως έμοιαζαν ξεχασμένα στον χρόνο.

Προβλέψεις απο 20/2 έως 20/3 απο την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Κι όμως όλα στο σύμπαν χορεύουν σε αρμονία με την στιγμή του χρόνου…
Αρκεί μια στιγμή ένα μήνυμα, μια τυχαία συνάντηση για να μας θυμίσει πως η καθημερινότητα μπορεί να μας κρατάει απασχολημένους στο πρόγραμμά μας αλλά πάντα υπάρχει κάτι σαν το φιλί του πρίγκηπα των παραμυθιών, ν’ αφυπνίσει την μαγεμένη πριγκίπισσα, να αναστήσει τα όνειρα, τα συναισθήματα και την φωνή της καρδιάς μας οδηγώντας μας στο πεπρωμένο.
Εκεί που η ευτυχία και η πληρότητα ζουν, στο δικό μας δρόμο χαράς.

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς:

Κοίτα τον κόσμο με τα μάτια της αγάπης και ακολούθησε τον δρόμο της καρδιάς σου…

Λέξεις κλειδιά

Αφοσίωση στον προσωπικό μας μύθο, το πεπρωμένο, προσφορά, στοργή και ενσυναίσθηση, ψυχική πληρότητα, υγεία σώματος και Ψυχής, καινούρια ανανεωμένη ματιά.

Στις 20 Φεβρουαρίου ξεκινάει ένας νέος κύκλος 29 ημερών που ολοκληρώνεται στις 20 Μαρτίου και συμβολίζει μια καινούρια αρχή με την ενέργεια της Νέας Σελήνης.

Το φαινόμενο που ο Ήλιος και η Σελήνη συναντιούνται στο ίδιο σημείο του ουρανού θα είναι σε ακριβή Σύνοδο στις 9:06 π.μ. ώρα Ελλάδας, στο δωδέκατο ζώδιο των Ιχθύων. Το ζώδιο που κυβερνά όλα όσα δεν είναι ορατά με τα μάτια αλλά υπάρχουν… Την ευαισθησία, τα όνειρα και την διαίσθηση, τα πιο μυστικά και λεπτοφυή συναισθήματα, την Τέχνη, την θάλασσα, τα αέρια και τους θαλάσσιους αγωγούς, τα νησιά και τα πλοία, τον εθελοντισμό και τα ιδανικά, την πίστη και τα θρησκευτικά ζητήματα, μα πάνω απ’ όλα την συλλογική Ψυχή του κόσμου και την μνήμη που βρίσκεται πολύ βαθιά στο ασυνείδητο της ύπαρξης όλων.

Σημαντικό θα είναι να αναζητήσουμε την γείωση και στιγμές κοντά στην φύση, σε μια παραλία.

Το πιο ευαίσθητο αλλά και δυνατό σημείο των Ιχθύων -του τομέα που ενεργοποιείται σε όλα τα ζώδια- είναι τα πέλματα και η πιο θετική ενέργεια θα έρθει αν περπατήσουμε στην άμμο ξυπόλυτοι και στην ακροθαλασσιά.

Ο χορός, το κολύμπι για τους πιο δυνατούς, η μουσική, ο διαλογισμός και η προσευχή θα είναι πιο κοντά στο άνοιγμα του εσωτερικού μας ανώτερου εαυτού. Η σιωπή και η ηρεμία θα μας βοηθήσει να ακούσουμε τα δικά μας όνειρα και να απελευθερωθούμε από παλιά δεσμά και επιρροές άλλων.

Για να κατανοήσουμε πλήρως τα νοήματα αυτής της Νέας Σελήνης που θα επηρεάζει μέχρι τις 20 Μαρτίου, πρέπει πρώτα να ξαναβρούμε το νόημα της λέξης αγάπη, συγγνώμη, ευγνωμοσύνη, όνειρο και προσωπική πληρότητα.

Ο συμβολισμός των Ιχθύων ανήκει και υπάρχει στον καθένα μας, ως έκφραση ολότητας και θεότητας και αυτή η Νέα Σελήνη έρχεται να αφυπνίσει τη δύναμη της δικής μας κυριαρχίας στα όνειρα και τα θέλω μας!

Επηρεάζονται πιο δυναμικά και έντονα τα μεταβλητά ζώδια και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή την Σελήνη κοντά στην 2ο μοίρα αυτών των ζωδίων:

Δίδυμοι του Μαΐου, Παρθένοι του Αυγούστου, Τοξότες του Νοεμβρίου και Ιχθύες του Φεβρουαρίου.

Επιπλέον επηρεάζονται έντονα λόγω των όψεων των πλανητών τα ζώδια του Κρόνου Αιγόκεροι και Υδροχόοι, τα ζώδια του Άρη- ο Κριός και ο Σκορπιός αλλά και της Σελήνης ο Καρκίνος.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν ακολουθώντας ένα καινούργιο μονοπάτι με το φως της Νέας Σελήνης είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες που πρέπει να τολμήσουν μια νέα αρχή βασισμένοι στην καρδιά και την εμπειρία τους.

Τα χρώματα που φέρνουν τύχη στον κύκλο της Σελήνης είναι όλες οι αποχρώσεις του γαλάζιου της θάλασσας.

Οι ημιπολύτιμες πέτρες που είναι σε αρμονία με την μαγική ενέργεια μιας νέας αρχής είναι η Ακουαμαρίνα, ο Αμέθυστος και το Τιρκουάζ.

Τα βήματα για μια νέα αρχή στον καινούριο Σεληνιακό κύκλο:

· Απελευθέρωσε χώρο κυριολεκτικά και μεταφορικά για το καινούριο στην ζωή σου!

· Ξεκίνα από τα απλά και πρακτικά τακτοποίησε τον χώρο σου.

· άκουσε την ψυχή και τα όνειρά σου.

· Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις μια λίστα με πράγματα, σχέσεις, πρόσωπα, καταστάσεις και συνήθειες που είναι υγιή και λειτουργούν ουσιαστικά στην ζωή σου και να τα ξεχωρίσεις- ξεκαθαρίσεις από αυτά που πλέον δεν σου προσφέρουν και επιβαρύνουν την ψυχοσωματική σου ολότητα.

· Οι μικρές και απλές αλλαγές φέρνουν νέες συνήθειες και οδηγούν τελικά στην ολοκλήρωση της ζωής που ονειρεύεσαι.

· Εργάσου μεθοδικά και με υπομονή κάνοντας μικρά βήματα κάθε μέρα.

· Ακολουθώντας την αποστολή σου προσφέρεις σε όλο τον κόσμο.

Πλανητικό Υστερόγραφο παγκόσμιων εξελίξεων:

Η Νέα Σελήνη μπορεί να γίνεται στην αρχή των Ιχθύων, όμως έχει μόλις απελευθερωθεί από έναν πολύ σκληρό και αυστηρό πλανήτη για το πιο ευαίσθητο κομμάτι όλων, ο Κρόνος από τον υδροχόο ήταν σε όψη συνόδου με αυτό το φεγγάρι και έδειξε όλα τα μοιραία και καρμικά γεγονότα που πέρασε η ανθρωπότητα το προηγούμενο διάστημα, όπως τον μεγάλο σεισμό στην Τουρκία και Συρία- μπορείτε να διαβάσετε https://marigiova.gr/5-19-fevroyarioy-2023-i-panselinos-toy-chionioy-fernei-thyella-allagon-sta-12-zodia/ και την πρόβλεψη που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ‘… σοβαρά γεγονότα σε Τουρκία-Συρία’ μόλις μια μέρα πριν.

Ο Κρόνος όμως, παραμένει σε ισχύ και σε αυτόν τον νέο κύκλο της Σελήνης και θα αλλάξει ζώδιο στις 7 Μαρτίου μετά από 2μιση χρόνια αγγίζοντας και πάλι ακριβώς το ίδιο σημείο της Νέας Σελήνης με ισχυρή επιρροή ως την 25η Μαρτίου.

Ένας κύκλος ανοίγει αλλά θα κριθούν οι πράξεις όλων και το αν υπάρχουν οι βάσεις για την νέα ανοικοδόμηση των ονείρων και των μεγάλων στόχων.

Παράλληλα ο Ποσειδώνας κυβερνήτης πλανήτης της Σελήνης προετοιμάζεται για μια εξαιρετικά δυνατή ενεργειακά όψη σύγκρουσης, μάχης και απελευθέρωσης με τον πλανήτη του πολέμου τον Άρη με επίκεντρο 4 ως 18 Μαρτίου.

Θέματα πίστης και θρησκείας, σημαντικοί Ιερείς πλήττονται, σκάνδαλα ξεσπούν και καλλιτέχνες βρίσκονται στο επίκεντρο δύσκολων γεγονότων. Θέματα στον θαλάσσιο χώρο με πλοία, μια σύρραξη στον θαλάσσιο χώρο, όπως και φαινόμενα δηλητηριάσεων και εκροή επικίνδυνων αερίων.

Τα νησιά και σεισμική δραστηριότητα στην θάλασσα θα είναι έντονα ειδικά από 4 ως 21 Μαρτίου.

Οι καλλιτέχνες αφυπνίζονται και επαναστατούν σε όλο τον κόσμο, ενώ σκάνδαλα για σημαντικά πρόσωπα καλλιτέχνες και γυναίκες πολιτικούς είναι έτοιμα να ξεσπάσουν.

Η Μεγάλη Βρετανία θα αντιμετωπίσει ξανά μια αποκάλυψη και πολιτική ρήξη. Όλα προοιωνίζουν μία επανεκκίνηση ζωής και την αναζήτηση πια της ουσίας.

ΚΡΙΟΣ – Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σου, αναζήτησε αυτά που ξέχασες και ονειρευόσουν!

Στόχος είναι να ακούσετε την καρδιά σας και να οδηγηθείτε σε μία νέα αρχή.
Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και κρατάτε αυτά που πραγματικά χρειάζεστε βαθιά μέσα σας για να προχωρήσετε σε ένα νέο κύκλο εξέλιξης.
Οι φόβοι και ανασφάλειες πυροδοτούνται αλλά οι αλλαγές είναι αναγκαίες για να προχωρήσετε σε μία Νέα Ζωή.

Ακούστε την εσωτερική φωνή της ψυχής σας, φροντίστε το σώμα και το πνεύμα σας, αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας, ξεκουραστείτε και ζήστε πιο κοντά σε έναν φυσικό τρόπο ζωής.

Ο Κρόνος σας προειδοποιεί πως πρέπει να φροντίσετε την ψυχολογία και την υγεία την δική σας και αγαπημένων προσώπων. Ευτυχώς η Αφροδίτη είναι στο δικό σας ζώδιο από τις 20 φεβρουαρίου ως τις 16 Μαρτίου και τονίζει την γοητεία και την λάμψη σας αλλά φέρνει και ερωτικά σκαμπανεβάσματα.

ΤΑΥΡΟΣ – Μια νέα αρχή φωτίζει τους συμμάχους και τα κοινά όνειρα.

Η επιλογή των συντρόφων και η απόφαση θα κρίνουν το αποτέλεσμα.
Στόχος της Σελήνης να φωτίσει τα όνειρά σας.
Ο κύκλος της Νέας Σελήνης ξεκινάει από τον τομέα των ονείρων, των επιθυμιών, των συλλογικών στόχων πού μοιράζεστε μαζί με φίλους σημαντικούς ανθρώπους ή αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μαζί με τους συντρόφους σας λοιπόν ξεκινάτε ένα νέο δρόμο που σας φέρνει πιο κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Κρατήστε μυστικές τις σχέσεις και τα σχέδιά σας για λίγο ακόμα.
Είστε έτοιμοι να ανατρέψετε μια επαγγελματική και οικεία σχέση. Ο αγώνας και οι μάχες θα δοθούν ενάντια στις ανασφάλειες προσωπικές, συναισθηματικές ή οικονομικές. Μην βιαστείτε να τα αλλάξετε όλα, κινηθείτε με ευφυία και περιμένετε την ιδανική στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Στην καριέρα και την ανεξαρτησία σας πνέει άνεμος ανανέωσης.

Αλλαγές σε συνεργασίες και επαγγελματικούς στόχους. Η Νέα Σελήνη συμβολίζει μία νέα αρχή, μια αλλαγή στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης που όμως, θα χρειαστεί να συγκρουστείτε και να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας.

Μην πείτε πάνω στον θυμό σας πράγματα που μετά θα μετανιώσετε. Εκτονώστε την ευαισθησία και την ένταση που νιώθετε σε δράση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Νέα σχέδια χρειάζονται καλύτερη οργάνωση.

Μπορεί να περάσετε μία οικονομική και έντονα ψυχολογική πίεση όμως, ουδέν κακόν αμιγές καλού. Αυτή η πίεση οδηγεί σε ένα ξεκαθάρισμα και σας δίνει τη δύναμη να σταθείτε στα πόδια σας και να κάνετε μελλοντικά σχέδια που οδηγούν σε καινούργιες εξελίξεις.

Μία νέα αρχή ξεκινάει μέσα από την επικοινωνία, τις σπουδές, τις συμφωνίες ή νομικές διεκδικήσεις,τα μεγάλα ταξίδια που οδηγούν σε μία δεύτερη ευκαιρία ζωής.

Μπορείτε να διακρίνετε την υπερβολή και το απραγματοποίητο και αυτή η σύνεση σας κάνει να αναζητήσετε διεξόδους, συμβουλές και τελικά απελευθέρωση και δημιουργία.

ΛΕΩΝ – Γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί!

Εσείς τα δυνατά λιοντάρια κάτω από το φως της νέας σελήνης θα χρειαστεί να ακούσετε μυστικά συναισθήματα και επιθυμίες της ψυχής σας. Η διαίσθησή σας αλλά και η εμπειρία σας από λάθη του παρελθόντος είναι ο καλύτερος οδηγός για να πετύχετε ένα νέο ξεκίνημα στον προσωπικό αλλά και οικονομικό σας τομέα.

Μία νέα αρχή πραγματοποιείται μέσα από μυστικά μονοπάτια και έντονα συναισθήματα. Η δημιουργικότητα και η τέχνη,η επικοινωνία ακόμα και η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και η καλύτερη οργάνωση στον οικονομικό τομέα θα σας απελευθερώσει από παλιά λάθη.

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 20 Φεβρουαρίου τονώνει την λάμψη σας και φέρνει θαυμαστές αλλά και ερωτικές εκρήξεις.

Χρησιμοποιήστε την ευφυΐα σας, επικοινωνήστε και αναλάβετε δράση, για να λύσετε οποιοδήποτε οικονομικό ακόμα και ερωτικό πρόβλημα σας βασανίζει. Ξεκαθαρίστε τις συνθήκες και τις σχέσεις σας και νιώστε απελευθερωμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Στο επίκεντρο επαγγελματικές και οικονομικές σχέσεις.

Σχέσεις και συνεργασίες αλλάζουν και ανανεώνονται.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσετε ποιες επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις σας βοηθάνε να εξελιχθείτε και σας δίνουν αληθινή χαρά. Κάποιες αποφάσεις είναι αναγκαίες στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και θα χρειαστεί να διεκδικήσετε αλλά και να συζητήσετε όλα όσα σας απασχολούν.

Η ισορροπία και η ανανέωση αλλιώς η απελευθέρωση και η αναζήτηση νέων δρόμων με τον σύντροφο και τους συνεργάτες είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την ευημερία σας.

ΖΥΓΟΣ – Η καθημερινότητα και οι σχέσεις στην δουλειά είναι σε ευαίσθητες ισορροπίες.

Ο σκοπός είναι να ξαναβρείτε την αξία σας στις απλές μικρές συνήθειες.

Να φροντίσετε την υγεία και την διάθεσή σας μέσα από νέες ασχολίες, χόμπι, νέους εργασιακούς στόχους . Βρείτε νέους τρόπους απελευθέρωσης από το άγχος και την πίεση και κρατήστε μόνο τις υγιείς επαγγελματικές σχέσεις.

Ο τομέας της επικοινωνίας, μια συνάντηση ή συζήτηση με τους γύρω σας θα πυροδοτήσει ένταση και δημιουργικές αλλαγές. Υπάρχει έντονη ανάγκη να εκφράσετε άμεσα ιδέες, ανάγκες και να αναλάβετε δράση.

Προσέξτε όμως πάντα να ακούτε τις επιθυμίες των σημαντικών συντρόφων ή συνεργατών αλλιώς θα υπάρξει ανατροπή και ρήξη, όταν η Αφροδίτη συγκρούεται με αλλους πλανήτες στις 20 Φεβρουαρίου και κοντά στις 4 Μαρτίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ο σκοπός είναι η έκφραση συναισθημάτων και δημιουργίας.

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια της Νέας Σελήνης από τις 20 Φεβρουαρίου που ξεκινά η επιρροή της μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη στις 21 Μαρτίου.

Η δημιουργία, η ψυχαγωγία, η χαρά του έρωτα ή των παιδιών, το φλερτ και τα χόμπι θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας και μπορούν να σας οδηγήσουν σε μία νέα αρχή θετικών αλλαγών.

Εξαίρεση αποτελούν οι μέρες κοντά στα μέσα Μαρτίου, που θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε λάθη και παγίδες οικονομικές ακόμα και σε πληγές στην συναισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Ο σύντροφος ή ο συνεργάτης προκαλεί αλλαγές ισορροπιών στη ζωή σας.

Σε αυτό τον κύκλο της Νέας Σελήνης θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αγωνιστείτε για σημαντικούς στόχους και επιθυμίες σας και κάποιες φορές να συγκρουστείτε με αγαπημένα πρόσωπα ή να χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι ακόμα και επαγγελματική στέγη.

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε όλα όσα σκέφτεστε και να κινηθείτε προς την κατεύθυνση της υλοποίησης των ονείρων σας.

Πιο έντονα επηρεάζεστε οι Τοξότες του Νοεμβρίου και του 3ου δεκαημέρου. Είστε έτοιμοι για μάχες με άτομα του περιβάλλοντος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ – Η επικοινωνία αποκτά αξία και φέρνει γλυκά μηνύματα.

Η ψυχολογία σας είναι αρκετά επιβαρυμένη και έχετε έντονο άγχος στην εργασία και την καθημερινότητα.

Πλέον ήρθε η εποχή να κάνετε μία νέα αρχή, να εκφράσετε μία νέα ιδέα, να αλλάξετε ή να επιδιορθώσετε τα μέσα επικοινωνίας ή το αυτοκίνητό σας, να ταξιδέψετε ή να μετακομίσετε και σίγουρα να επικοινωνήσετε πιο ειλικρινά με τον περίγυρό σας.

Η διαρκής κίνηση, οι συζητήσεις, μία βόλτα ή μία εξόρμηση στη φύση θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά. Προσέξτε τι λέτε και κυρίως πως το εκφράζετε ιδιαίτερα στα μέσα Μαρτίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ο στόχος είναι η συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια.

Δραστηριοποιείστε έντονα μέσα από συλλογική δουλειά, ομάδες ανθρώπων με κοινούς στόχους, την πολιτική ή ένα χόμπι, σημαντικές γνωριμίες και φιλίες και κάνετε μια νέα αρχή.

Θέλετε να κατακτήσετε από την αρχή την αυτοεκτίμησή σας, την αναγνώριση των ταλέντων σας και την αξιοποίησή τους αλλά και την οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα.

Διαφυλάξτε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις στις 20 και 21 Φεβρουαρίου, στις 4 Μαρτίου και κοντά στις 14 Μαρτίου.

ΙΧΘΥΕΣ – Ξεκινάτε ένα νέο κεφάλαιο επαγγελματικών και προσωπικών στόχων.

Χρόνια πολλά αγαπημένα Ψαράκια και σίγουρα αυτά τα γενέθλια με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο θα είναι πολύ σημαντικά. Ιδιαίτερα για εσάς πού είστε γεννημένοι 20 ως 23 Φεβρουαρίου.

Όλοι θα ασχοληθείτε με την επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση, θα δώσετε μάχες και θα θελήσετε να αλλάξετε τη ζωή σας με βάση τα δικά σας θέλω.Προσέξτε τις ημέρες στα μέσα Μαρτίου και κλείστε τα αυτιά στις σειρήνες. Οι παγίδες αυτές τις μέρες θα είναι επικίνδυνες ιδιαίτερα για εσάς του 3ου Δεκαημέρου.

Γράφετε μια νέα αρχή που πρέπει να βασίζεται στο όνειρο και την διαίσθησή σας αλλά και την γνώση του Χρόνου και την σοφία όλων όσων έχετε ζήσει…

Δυο λόγια για την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Είναι Αστρολόγος με εξειδίκευση στην συμβουλευτική~ ψυχολογική Αστρολογία , σύμβουλος ενεργειακών τεχνικών και Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κέντρο της εργασίας της είναι ο Άνθρωπος και η αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής μέσα από την Αστρολογία, το Life coaching- απλές προτάσεις θετικής ενέργειας και την διακόσμηση του χώρου με μικρές πινελιές και προσιτές ενεργειακές τεχνικές. Στόχος να να μαγνητίσει την θετική ενέργεια, την επιτυχία και την χαρά.

Από το 2014 εργάζεται στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, ενώ πρόσφατα δημιούργησε το προσωπικό της site marigiova.gr .

Η αγάπη της για την Αστρολογία ξεκίνησε 12 χρονών, όταν σχεδίασε τον πρώτο της Αστρολογικό χάρτη και ξεκίνησε το πρώτο της μάθημα με δασκάλους- έμπειρους Αστρολόγους. Ενώ συνέχισε με πάθος να μελετά αλλά και να νιώθει τον αόρατο κόσμο, ακολουθώντας από ένστικτο τις οικογενειακές της ρίζες στα βάθη της Μικράς Ασίας από τη γιαγιά και προγιαγιά της.

Από το 2014 έχει προβλέψει παγκόσμια και πολιτικά γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, σε εφημερίδες και site.

Όπως την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στις πρόσφατες εκλογές των ΗΠΑ, την έκρηξη βίας στο Καπιτώλιο, τις μεγάλες πλημμύρες τον Νοέμβρη του 2017 στην Αττική, τα αποτελέσματα των εκλογών του 2019 στην Ελλάδα, την πολιτική ανατροπή του Μπόρις Τζόνσον στην Μ. Βρετανία και την διαδοχή στον θρόνο από τον Κάρολο και τέλος από το Νοέμβριο του 2021 με άρθρο στον τύπο προέβλεψε την παγκόσμια οικονομική κρίση και τον πόλεμο.

Ποιο είναι το σημαντικότερο της εφόδιο; Το χαμόγελο και η αγάπη της, γι’ αυτό που την κέρδισε από παιδί! 

Βρείτε την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα:

marigiova.gr

Instagram

Facebook

Τηλ: 693 2081799

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

3 Ζώδια που πάντα έλκονται από το σκοτάδι

Her News

Αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις αν αγαπάς έναν Λέοντα

Her News

Ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια

Her News