HerNews.gr
Social News

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η συγκινητική ανάρτηση της εγγονής του Ολυμπίας για τον παππού της

Το Σάββατο στις 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το 40 ήμερο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και την Κυριακή πραγματοποιήθηκε και το τρισάγιο στο Τατόι σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Έτσι σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου η Ολυμπία, η μεγαλύτερη κόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, για τον παππού της Κωνσταντίνο.

«To my beloved Apapa, forever in my heart» γράφει στην λεζάντα των φωτογραφιών η Ολυμπία.

Η Ολυμπία επέλεξε δυο φωτογραφίες. Στην πρώτη φαίνεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με στολή καράτε να κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση του αθλήματος θυμίζοντας “Karate Kid” και στην δεύτερη την κρατάει στην αγκαλιά του όταν εκείνη ήταν ακόμη μικρή.

Λίγα λόγια για την Μαρία-Ολυμπία

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από τον Παύλο πρώην διάδοχο της Ελλάδος και τη Μαρί Σαντάλ Μίλλερ. Οι παππούδες της από τη μεριά του πατέρα της είναι ο Κωνσταντίνος Β΄ της Ελλάδας και η Άννα-Μαρία της Δανίας, που ήταν ο τελευταίος Βασιλιάς και η Βασίλισσα των Ελλήνων, ενώ ο παππούς από τη πλευρά της μητέρας της είναι ο επιχειρηματίας Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ.

Βαφτίστηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 1996 στην Κωνσταντινούπολη. Δύο από τους τέσσερεις αναδόχους της είναι η θεία της πριγκίπισσα Αλεξία και ο Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου (τότε ακόμη Πρίγκιπας της Ουαλίας).

Η οικογένειά της Ολυμπίας εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, όπου πέρασε την παιδική της ηλικία. Σπούδασε ιστορία της τέχνης, θέατρο, φωτογραφία, και γραφιστική. Εργάστηκε ως μαθητευόμενη στο Dior’s couture τμήμα, στην ηλικία των 17 ετών.Το 2016 σπούδασε φωτογραφία στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη.

Αποκάλυψε ότι έχει δυσλεξία σε μια συνέντευξη με το περιοδικό Tatle.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Βάνα Μπάρμπα μπέρδεψε τον Μίκη με τον… Μίκυ

Her News

Νεϊμάρ – Μπρούνα Μπιανκάρντι: Έκαναν gender reveal και αποκάλυψαν το φύλο του παιδιού τους

HerNews ka

Kourtney Kardashian: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την περιπέτεια της εγκυμοσύνης της

HerNews ka