HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βάσια Αναστασίου: Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χώρισε εξαιτίας του… κόμματος

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βάσια Αναστασίου, βρέθηκε καλεσμένη στο ACTION24 όπου μέσα σε όλα με αρκετή δόση χιούμορ και απόλυτη ειλικρίνεια αποκάλυψε ότι χώρισε με τον σύντροφο της.

Αυτό όμως που προκάλεσε περισσότερο εντύπωση ήταν η αιτία χωρισμού της Βάσιας Αναστασίου.

Όπως αποκάλυψε η ίδια: «Εγώ χώρισα πάντως πρόσφατα να σας πω λόγω του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν με άντεχε ο σύντροφος μου αλλά….».

Με το ίδιο χιούμορ η Βάσια Αναστασίου συνέχισε λέγοντας: «Τι να κάνουμε η μεγάλη μου αγάπη ήταν το ΠΑΣΟΚ τελικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο HerNews με τη Μπάγια Αντωνοπούλου, η Βάσια Αναστασίου είχε μιλήσει για το πως είναι η ζωή μιας γυναίκας που ασχολείται με την πολιτική.

Στην ερώτηση: Μια γυναίκα με τόσες υποχρεώσεις, όπως εσείς, έχει χρόνο για προσωπική ζωήΠιστεύετε ότι πρέπει να αφήσει κάτι πίσω ή συνδυάζεται η καριέρα με τη συντροφικότητα; Το ενδεχόμενο του γάμου είναι στα άμεσα σχέδια σας;

Η Βάσια Αναστασίου μας είχε δηλώσει: «Η ενασχόληση μου με την πολιτική ενώ παράλληλα εργάζομαι 8 ώρες την ημέρα σημαίνει οτι δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. Όμως η σχέση που αναπτύσσω καθημερινά με την κοινωνία είναι για εμένα ευλογία και με γεμίζει.

Η αλήθεια είναι οτι έχει επηρεαστεί η προσωπική μου ζωή απο αυτό. Όμως οι άνθρωποι που δεν μας στηρίζουν στα όνειρα μας δεν έχουν θέση στην ζωή μας. Διανύω μια μεταβατική και συγχρόνως εξαιρετικά ζωντανή περίοδο στην ζωή μου. Όσο για τον γάμο… είναι χρονιά εκλογών (γελώντας)…»

Η Βάσια Αναστασίου μιλά στο HerNews: «Η πολιτική είναι ο κατεξοχήν χώρος όπου ζει και βασιλεύει η πατριαρχία»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Θοδωρής Μαραντίνης: «Υπερέβαλλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα»

HerNews ka

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Παίρνω πολλή έμπνευση από τον σύντροφό μου»

HerNews ka

Έλενα Χριστοπούλου: Θα αναλάβει τελικά το Shopping Star; Τι απαντά η ίδια

Her News