HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20 έως 26 Φεβρουαρίου

ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 20 έως 26 Φεβρουαρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει να λάμπετε όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες, αν είστε μόνοι σας, να βρείτε πολύ εύκολα ένα σύντροφο. Τώρα αν θελήσετε να βρείτε ένα συνεργάτη. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα εστιάσετε στα οικονομικά σας και υπάρχουν πιθανότητες για παραπάνω έσοδα.

Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς από την αρχή της εβδομάδας θα αρχίσετε να κινείστε παρασκηνιακά και να προσπαθείτε να κρύψετε κάποιες πιθανές επαφές που θα κάνετε. Συγχρόνως θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε και αυτός ο έρωτας να προκύψει μέσα από μια φιλιά.      

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ καλή διάθεση και σας δίνονται ευκαιρίες να πετύχετε κάποιους στόχους σας. Επίσης, κάπου εκεί υπάρχουν φίλοι που σας στηρίζουν και σας βοηθούν. Αρκετοί από εσάς, αν είστε μόνοι σας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρείτε ένα σύντροφο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα πρέπει να ξεκουραστείτε λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα ξεκινάει όμορφα και κάνετε κάποιες πολύ καλές κινήσεις στο επαγγελματικό σας κομμάτι. Φροντίστε να αδράξετε κάποιες ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μην το αφήσετε για αργότερα. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα σας γίνουν κάποιες προσκλήσεις από φιλικά σας άτομα για εξόδους μην κλειστείτε στο σπίτι σας και ακολουθήστε τους.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσεις στις αρχές της εβδομάδας θα καταφέρετε να κλείσετε κάποιες ευνοϊκές συμφωνίες στο εξωτερικό, και γιατί όχι; Να ταξιδέψετε και προς τα εκεί! Θα πρέπει να κάνετε στην άκρη κάποιες φοβίες σας και να τακτοποιήσετε πιθανές οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε σε τράπεζες ή δημόσια ταμεία .Προς τα τέλη της εβδομάδας θα έχετε πιο έντονους ρυθμούς στην εργασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες συνεργασίες να ενεργοποιούνται. Θα πρέπει να τρέξετε λίγο παραπάνω. Θα ήθελα να ασχοληθείτε και με τις σχέσεις ή τους γάμους σας για να αποφύγετε κάποια παράπονα. Προς τα τέλη της εβδομάδας αρκετοί από εσάς θα πρέπει να ασχοληθείτε με κληρονομικές υποθέσεις ή με διατροφές. Μην τα αφήσετε για αργότερα.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ) 

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε αποκλειστικά και μόνο σε γάμους σχέσεις ή συνεργασίες. Αν είστε μόνοι σας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να καταφέρετε να βρείτε ένα σύντροφο. Θα ήθελα όμως να ασχοληθείτε και λίγο με την εργασία σας και να βρείτε κάποιες λύσεις σε προβλήματα που υπάρχουν με ανώτερους σας. Προς τα τέλη της εβδομάδας παίρνετε οικονομική βοήθεια από το συντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ φλερτ, χαρά και διασκέδαση. Μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και φροντίστε να περάσετε καλά. Οι αδέσμευτοι καταφέρνετε επιτέλους να βρείτε ένα σύντροφο και αυτό σας φτιάχνει τη διάθεση! Προς τα τέλη της εβδομάδας, καλό είναι να ασχοληθείτε με τους συνεργάτες σας για να αποφύγετε τυχόν παράπονα.      

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς σας βρίσκει με το βλέμμα στραμμένο στο σπίτι ή την οικογένεια. Θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω μαζί τους. Επίσης με την Αφροδίτη στο ζώδιο του κριού οι περισσότεροι από εσάς καταφέρνετε και βρίσκετε ένα σύντροφο, γιατί το φλερτ θα είναι ασταμάτητο και τα άτομα που θα σας διεκδικούν θα είναι πολλά. Διαλέξτε ένα και μην το αφήσετε για αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς η  εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλές επικοινωνίες, αλλά και αρκετές ευχάριστες μετακινήσεις. Δεν αποκλείεται να κλείσετε και κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες. Για αυτό κινητοποιηθείτε και μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένοι. Αρκετοί από εσάς ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Προς τα τέλη της εβδομάδας σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να βρείτε νέους πόρους εσόδων. Μπορείτε να το κάνετε αρκεί να  κινηθείτε έξυπνα, γιατί σίγουρα θα υπάρξουν  αρκετές ευκαιρίες για ευνοϊκές συμφωνίες. Δεν θα λείψουν τα ευχάριστα μηνύματα και κάποια πιθανά ταξιδάκια που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.                     

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το βλέμμα στραμμένο στην εργασία, αλλά και σε κάποια θέματα καθημερινότητας και ρουτίνας που θα πρέπει να βρείτε λύσεις. Αρκετοί από εσάς καταφέρνετε και κλείνετε κάποιες ευνοϊκές συμφωνίες και μάλιστα βάζετε και κάποια παραπάνω χρήματα στη τσέπη σας. Τώρα αν σας προκύψει κάποιο ταξιδάκι, μπορείτε να το κάνετε γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσετε καλά.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Instahttps://www.instagram.com/katselievi/

FB https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλιακή έκλειψη Πνευματική έννοια: Ποιες ενέργειες θα προσελκύσει & πώς να τις εκμεταλλευτείτε

HerNews ka

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 19 έως 25 Σεπτεμβρίου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουλίου

HerNewskl