HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χρύσπα: «Την περίοδο της βουλιμίας είχα κενά μνήμης»

Η Χρύσπα ξανασυστήνεται με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Μυστικά σαγαπώ» και μας μιλάει για τα 13 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της Παναγιώτη Νικολάου ενώ θυμάται και τη δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε με τη βουλιμία.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο νέο της τραγούδι και την επιστροφή της αλλά και την περίοδο που δεν τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης αλλά δούλευε σε ταβέρνα.

«Το καινούργιο μου τραγούδι λέγεται ‘’Μυστικά σαγαπώ’’ σε στίχους και μουσική δική μου. Με το νέο μου τραγούδι θεώρησα να δείξω στον κόσμο και αυτή την πλευρά μου και να ξανασυστηθώ», είπε αρχικά.

«Να έχει ανοίξει η αγορά της δουλειάς μου και να γράφουν ότι σταμάτησα το τραγούδι για να γίνω ταβερνιάρισσα. Η ταβέρνα στην Αίγινα υπάρχει εδώ και 15 χρόνια , δεν ασχολήθηκα τώρα. Είναι τιμή μου και καμάρι μου να δουλεύω στην ταβέρνα που είναι οικογενειακή επιχείρηση, έχει αμεσότητα. Είναι φάουλ να λες για έναν άνθρωπο που διεκδικεί δουλειές ότι είναι ανενεργός»,  συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Η Χρύσπα δηλώνει πως με τη δουλειά στην ταβέρνα την έζησε αλλά αναφέρθηκε και στην περίοδο που έπασχε από βουλιμία.

«Την περίοδο της βουλιμίας είχα κενά μνήμης , θυμάμαι όμως, μια μαυρίλα. Δεν είχα τόσο αυτοπεποίθηση να σταματήσω μόνη μου τη βουλιμία , η σχέση μου με βοήθησε πολύ. Η βουλιμία είχε επιπτώσεις οργανικά, έκανα κακό στον εαυτό μου. Είναι πολύ ωραίο σήμερα να βλέπω τα κορίτσια να ντύνονται με ότι κιλά και να έχουν».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, λέγοντας πως μπορεί να μην ταιριάζουν σε όλα αλλά αυτό είναι το ενδιαφέρον.

«Ο Παναγιώτης είναι πολύ αυστηρός κριτής με μένα. Με τον Παναγιώτη είμαστε 13 χρονιά παντρεμένοι , είναι ωραία και είναι πρωτόγνωρο να βιώνουμε μαζί μια σχέση. Δεν ταιριάζουμε σε όλα και έχει ενδιαφέρον αυτό. Δεν έχει μπει μέσα στο κεφάλι μου η ανάγκη να μεγαλώσει η οικογένεια μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Λένα Παπαληγούρα: Θα τη δούμε στη δεύτερη σεζόν του Maestro – Ποιος θα είναι ο ρόλος της

HerNews ka

My Style Rocks: Η πρεμιέρα σε νέα ώρα και η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή

HerNews ka

Άννα Πρέλεβιτς: “Η γιαγιά μου είναι Ρωσίδα κλαίει κάθε μέρα με αυτό που συμβαίνει”

HerNewskl