HerNews.gr
Διεθνή

Μπραντ Πιτ – Ινές ντε Ραμόν: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους! Τη σύστησε στα παιδιά του

Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν βλέπουν σοβαρά τη σχέση τους και στηρίζουν ο ένας τον άλλο στη διαδικασία των διαζύγιων τους.

Οι φήμες επιμένουν μάλιστα οτι ο γοητευτικός πρωταγωνιστής «δεν δίνει δεκάρα» για το τι σκέφτεται η πρώην σύζυγός του Αντζελίνα Τζολί εν μέσω του πολύκροτου διαζυγιου τους.

Ειδικότερα, ο Μπραντ Πιτ από τον περασμένο Νοέμβριο έχει έρθει πολύ κοντά με την 29χρονη Ινές, η οποία είναι στη διαδικασία διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της Paul Wesley.

Ο χολιγουντιανός σταρ- ο οποίος εξακολουθεί εδώ και επτά χρόνια να δίνει σκληρές μάχες για το διαζύγιό του και την κηδεμονία των παιδιών του με την Τζολί – φαίνεται πως θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και να ξαναβρεί την ευτυχία και την ηρεμία.

Πηγές από το περιβάλλον του σταρ, αναφέρουν ότι οι δυο τους έχουν έρθει απίστευτα κοντά τους τελευταίους τρεις μήνες.

Μπραντ Πιτ – Ινές ντε Ραμόν: Τους ένωσαν τα διαζύγιά τους

Μιλώντας στην Daily Mail, η πηγή αποκάλυψε ότι ο Πιτ έχει συστήσει την Ινές στα «περισσότερα» από τα έξι παιδιά που έχει αποκτήσει με την Τζολί, ενώ περιέγραψε λεπτομερώς πώς ο ίδιος και η νέα του σύντροφος στηρίζουν ο ένας τον άλλον, αφού «δέθηκαν» κατά τη διάρκεια των επίπονων διαζυγίων τους.

Ο πρώην σύζυγος της Ινές, ο 40χρονος Paul Wesley, κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου στις 17 Φεβρουαρίου – πέντε μήνες αφότου ο χωρισμός τους επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπό τους.

«Η απόφαση να χωρίσουν είναι αμοιβαία και έγινε πριν από πέντε μήνες. Ζητούν την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής αυτή τη στιγμή», είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος του τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Paul εκπροσωπεί τον εαυτό του στο διαζύγιο και δήλωσε στην αίτησή του ότι ο γάμος τους που διήρκεσε τέσσερα χρόνια έληξε λόγω «αγεφύρωτων διαφορών».

Η Ινές και ο Paul δεν έχουν παιδιά, οπότε είναι πιθανό το διαζύγιό τους να αποδειχθεί πολύ λιγότερο περίπλοκο από αυτό του Πιτ με την Τζολί.

Η ίδια πηγή επισήμανε ότι ο Μπραντ έχει την απόλυτη υποστήριξη της Ινές κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης νομικής του μάχης με την Αντζελίνα.

Διαρκώς στο πλευρό του Πιτ

«Η Ines στηρίζει τον Πιτ στο “βρόμικο” διαζύγιό του με την Τζολί», είπε στενός φίλος του ηθοποιού. «Στην πραγματικότητα δέθηκαν πολύ με τα διαζύγιά τους και η σχέση τους είναι αρκετά σοβαρή».

«Έχει γνωρίσει τα περισσότερα από τα παιδιά του», είπε η πηγή ο insider, αναφερόμενος στα έξι παιδιά που έχει με την Τζολί- Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox και Vivienne.

«Η σχέση του Μπραντ με την Τζολί ήταν μια τέτοια καταστροφή».

Όσο για το τι μπορεί να έχει να πει η Τζολί για το ειδύλλιο του Μπραντ και της Ινές, η πηγή επιμένει ότι ο ηθοποιός «δεν δίνει δεκάρα» για το τι σκέφτεται για τη σχέση του, λέγοντας:

«Ειδικά δεν δίνει δεκάρα για το τι σκέφτεται η Τζολί. Στην πραγματικότητα θέλει να ξέρει ότι είναι ευτυχισμένος με κάποια άλλη».

Ο ηθοποιός δεν ανησυχεί επίσης για τον πρώην της Ines, Paul, ο οποίος άρχισε να βγαίνει με το 22χρονο μοντέλο Natalie Zuckerberg περίπου την ίδια εποχή που δημοσιοποιήθηκε η σχέση του Μπραντ και της Ινές.

«Ο Μπραντ δεν ενδιαφέρεται για το τι σκέφτεται ο Πολ γι’ αυτόν, ούτε για το τι σκέφτεται ο Πολ για το ότι βγαίνει με την Ίνες. Ακόμα κι αν ο Paul έχει φύγει από το προσκήνιο, ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν θα συνεχίσουν να κρατούν κρυφή της σχέση τους».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το υπερθέαμα στο Τόκιο και το πρώτο χρυσό μετάλλιο

Her News

Ποιος είναι ο λόγος που η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν επισκέφθηκε την Ελλάδα;

HerNewskl

Τουρκία: Η ελπίδα παραμένει ζωντανή – 12χρονος ανασύρθηκε από τα συντρίμμια 260 ώρες μετά τον σεισμό

Her News