HerNews.gr
Ελλάδα

Εύβοια: Στην παραλία Χιλιαδού το βραβείο της καλύτερης κινηματογραφικής τοποθεσίας

Στην παραλία Χιλιαδού στην Εύβοια γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της πολυβραβευμένης ταινίας του Σουηδού Ρούμπεν Έστλουντ «Το τρίγωνο της θλίψης» (Χρυσός Φοίνικας Φεστιβάλ Καννών, Καλύτερη Ευρωπαϊκή Ταινία, υποψήφια για τα βραβεία BAFTA και Oscar).

Στο MEGA μίλησε ο περιφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός, ο οποίος ανέφερε ότι η ταινία ήταν ο απόλυτος θρίαμβος, καθώς σάρωσε στο φεστιβάλ Καννών.

«Είναι μία πολύ ευχάριστη είδηση για τη μοναδική παραλία της Χιλιαδού στην κεντρική Εύβοια, αλλά και συνολικά για την περιφέρεια και τολμώ να πω και για τη χώρα. Χθες το βράδυ πήραμε το βραβείο καλύτερης ευρωπαϊκής τοποθεσίας για το 2022, όπως την ανέδειξε η ψηφοφορία ευρωπαίων κινηματογραφόφιλων», δήλωσε.

Την ταινία «Το Τρίγωνο της Θλίψης» στήριξε τόσο η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Διρφύων με οργανωτικούς τρόπους, ενώ το βραβείο αποτελεί σημαντική διάκριση για το νησί.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δώρο Χριστουγέννων…Το δώρο των εργαζομένων

Her News

Το αδιαχώρητο στους δρόμους της Αθήνας: Που καταγράφεται μποτιλιάρισμα, δείτε χάρτες με την κίνηση

Her News b

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για το μνημόσυνο στο Τατόι – «Θάλασσα» από στεφάνια στο σημείο της ταφής

HerNews ka