HerNews.gr
Διεθνή

Παύλος Γλύξμπουργκ: Αυτή είναι η σύντροφος του μεγαλύτερου γιου του

Την ώρα που η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας έκανε βόλτες μετά το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην Αθήνα, με τον Παύλο να δηλώνει πως σκοπεύει να έρχεται συχνότερα στη χώρα, την ίδια ώρα ευδιάθετους, χαμογελαστούς και κρατημένους τρυφερά από το χέρι, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον πρωτότοκο γιο του Παύλου, Κωνσταντίνο Αλέξιο, στους δρόμους του Λονδίνου με το γνωστό μοντέλο και ηθοποιό Πόπι Ντελεβίν.

Ο 24χρονος γαλαζοαίματος σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα φαίνεται να είναι σε σχέση με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του καλλονή που έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Ποια είναι η Πόπι Ντελεβίν

Ψηλή, ξανθιά, με τέλειες αναλογίες. Γεννημένη στο Λονδίνο, ασχολείται με τον χώρο της μόδας από μικρή ηλικία και έχει καταφέρει να μετράει σήμερα 2,5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Η 36χρονη είχε παντρευτεί το 2014 με τον Τζέιμς Κουκ. Πριν από έναν χρόνο υπήρχε η φημολογία ότι ο γάμος τους έλαβε τέλος, όμως κανένας από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε ποτέ.

Οι τρεις αδελφές Ντελεβίν

Η νέα σχέση του Κωνσταντίνου Αλέξιου είναι η μεγαλύτερη αδελφή της πασίγνωστης και πολυσυζητημένης Κάρα Ντελεβίν.

Μία άκρως αντισυμβατική προσωπικότητα, μοντέλο και ηθοποιός που έχει συμμετάσχει σε ταινίες που έχουν σπάσει ταμεία.

Γεννημένες από αριστοκρατική οικογένεια του Λονδίνου, η τρίτη αδελφή τους, Κλόι, έχει ακολουθήσει και εκείνη τον δρόμο του modeling. Η γιαγιά των τριών κοριτσιών, Άντζελα, ήταν η κυρία των τιμών για την πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1938, φαίνεται εκείνη δίπλα στον τότε 17χρονο πρίγκιπα Φίλιππο, δούκα του Εδιμβούργου και σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Βασιλικές οικογένειες στις… πασαρέλες

Στον χώρο της μόδας δραστηριοποιείται και η αδελφή του Κωνσταντίνου Αλέξιου, Μαρία Ολυμπία.

«Θεωρώ ξεκάθαρα ότι είμαι περισσότερο της τιάρας, αλλά δεν μπορώ να φοράω μία τιάρα κάθε μέρα».

Το πρώτο παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες καμπάνιες παγκοσμίως και εικάζεται πως ήταν εκείνη που έφερε σε επαφή τον αδελφό της με την Πόπι Ντελεβίν.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάμελα Άντερσον: «Γελάω με τον εαυτό μου όταν κοιτάζομαι τον καθρέφτη»

HerNews ka

Κιμ Καρντάσιαν: Εκείνη και τα παιδιά της δέχονται απειλές για της ζωή τους

Her News

Cara Delevingne: Λέει ότι το να είναι νηφάλια «άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»

HerNews ka