HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σενάριο φρίκης για σχέση της με αποκρυφιστικές οργανώσεις – Τα …ματζούνια και η θυσία των τριών παρθένων

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η Πάτρα τις τελευταίες αποκαλύψεις γύρω από το φερόμενο ως έγκλημα του αιώνα.
Οι ψίθυροι στην αχαϊκή πρωτεύουσα γύρω από τη μυστηριώδη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου «σέρνονται» εδώ κι ένα χρόνο από σπίτι σε σπίτι ωστόσο τα τελευταία 24ωρα η συζήτηση φαίνεται πως ξαναφούντωσε.

Φωτιά στο φυτίλι έβαλε η τελευταία πολύωρη κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου το θεαματικό φινάλε του 31χρονου πατέρα στο βήμα του μάρτυρα, άφησε άφωνους δικαστές και ακροατήριο.

Πλέον, η ενασχόληση γύρω από την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών του ζεύγους Δασκαλάκη έχει περάσει σε …άλλο επίπεδο αφού αρκετοί είναι αυτοί που δεν διστάζουν να συνδέσουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου με μυστηριώδεις αποκρυφιστικές οργανώσεις του εξωτερικού που απαιτούν σπέρμα και θυσίες παρθένων.

Τα μάγια

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατά το τρίτο μέρος της κατάθεσής του στις 17 Μαρτίου, αποφάσισε να ταράξει τα νερά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου διεξάγεται η δίκη της 34χρονης για τη δολοφονία της κόρης τους Τζωρτζίνας, αποκαλύπτοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να πάρει το σπέρμα του για να του κάνει μάγια.

Ο νεαρός πατέρας, την ώρα που η πρόεδρος της έδρας ήταν έτοιμη να κηρύξει το πέρας της συνεδρίασης, ζήτησε το λόγο για να προσθέσει κάποια νέα στοιχεία που είχε στα χέρια του.

Μάλιστα, όπως είπε αργότερα ο δικηγόρος του Δημήτρης Γεωργακόπουλος τα συγκεκριμένα στοιχεία τού δόθηκαν μόλις μία ημέρα πριν.

Όπως αποκάλυψε ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε καταφύγει σε χαρτορίχτρες για να τον κρατήσει δίπλα της ενώ είχε στείλει μήνυμα σε στενή της φίλη, λίγες μόλις ημέρες μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας όπου της έκανε λόγο για… μάγια.

«Συνομιλούσε με χαρτορίχτρες και ζητά τα λεφτά της πίσω γιατί εγώ έφυγα από το σπίτι τελικά και δεν πέσανε μέσα σε όσα της λέγανε. Επίσης υπάρχουν μηνύματα με την ίδια φίλη… ντρέπομαι ειλικρινά ακόμα και να το πω… που ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι για να πάρει το σπέρμα μου και να μου κάνει μαγιά. Ντρέπομαι που το λέω. Τόσα χρόνια δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει σε χαρτορίχτρες. Αυτή είναι η εμμονή της» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Οι αποκαλύψεις αυτές του Μάνου Δασκαλάκη έφεραν αναβρασμό στην Πάτρα. Χθες, ο δημοσιογράφος του pelop.gr Γιώργος Αναστασόπουλος ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα του alpha πως «στο φιλικό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη θεωρούν πως δεν έκανε τυχαία την αναφορά. Αυτή η αναφορά» διευκρίνισε ο Πατρινός δημοσιογράφος «παραπέμπει σε κάποια αποκρυφιστικά σάιτ, γερμανικά, σαξονικά όπου εκεί αναφέρεται ότι μία γυναίκα που ήθελε να κρατήσει τον άνδρα της θυσίαζε τρεις παρθένες, του έπαιρνε το σπέρμα και του έκανε μάγια. Το συζητούν αυτό ευρέως στην Πάτρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το αποδεχόμαστε» συμπλήρωσε.

Διαβάστε περισσότερα στα parapolitika.gr

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Βροχές, θυελλώδεις άνεμοι και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας – Τι θα γίνει με τα δρομολόγια πλοίων

Her News b

Κιβωτός του Κόσμου: H μαρτυρία του εφήβου για τον πατέρα Αντώνιο

Her News

Αλόννησος: Στόλισαν υποβρύχιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

HerNews ka