HerNews.gr
Διεθνή

Εύα Καϊλή: Πάρτι μασκέ για την κόρη της στις φυλακές Χάρεν

Την ίδια ώρα που ο Πιερ Αντόνιο Παντσέρι επιχειρεί να πείσει τις βελγικές Αρχές ότι δεν ήταν ο εγκέφαλος του Qatargate, η συγκατηγορούμενή του στο σκάνδαλο Διαφθοράς, Εύα Καϊλή, η οποία κρατείται στις φυλακές του Χάρεν, βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει για δύο ώρες την κορούλα της και να χαρούν μαζί σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με το Star, ο πατέρας της, ο Αλέξανδρος Καϊλής πήγε την Τετάρτη (22-2) στις φυλακές του Χάρεν, μαζί με την εγγονή του, καθώς οι ψυχολόγοι της φυλακής είχαν διοργανώσει ένα δίωρο μασκέ – πάρτι για όλα τα παιδιά των κρατουμένων.

Η μικρούλα, είχε ντυθεί για τις Απόκριες «μονόκερος», αλλά της έκαναν και ιδιαίτερη γιορτή, καθώς την Παρασκευή έχει τα γενέθλιά της και κλείνει τα δύο της χρόνια.

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή εχθές Τρίτη (21-1) επισκέφτηκε και τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι στις φυλακές του Σαν Ζιλ, για να του πάει ρούχα και βιβλία. Ενώ διάφοροι έλεγαν πως η σχέση της Εύας Καϊλή με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζιόρτζι έχει χαλάσει, εν τούτοις φαίνεται πως παραμένουν καλές, αν κρίνει κανείς και από τις συχνές επισκέψεις του πατέρα της Καϊλή και στον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της.

Ο Τζιόρτζι σε κακή κατάσταση, πολύ αδυνατισμένος

Ο ίδιος ο Τζιόρτζι είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έχει αδυνατίσει πολύ ενώ έχει δει την κόρη του μόλις μία φορά και αυτή εκτός φυλακής, καθώς η κατάσταση στο Σαν Ζιλ είναι πολύ άσχημη.

Στις Βρυξέλλες πάντως έχουν πάει και οι γονείς του Φραντσέσκο Τζιόρτζι, τους οποίους όμως αρνείται να δει.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Ο αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα ανησυχεί για την «αλήθεια» της υγείας της

HerNews ka

Η επική απάντηση του Netflix… στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Her News

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για τη γήρανση και την εικόνα του σώματός του: «Είναι χάλια»

HerNews ka