HerNews.gr
Αφιερώματα

Finos Film: Το αφιερωματικό video για τις Απόκριες με πρωταγωνιστές αγαπημένους ηθοποιούς

Με αφορμή την περίοδο η Finos Film ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με τους «μασκαράδες» του ελληνικού κινηματογράφου.

Στο βίντεο εμφανίζονται αποσπάσματα από σκηνές σχετικές με τις Απόκριες και το καρναβάλι, με πρωταγωνιστές σπουδαία ονόματα του «χρυσού» ελληνικού κινηματογράφου.

Βλέπουμε καρναβαλικές σκηνές από τις ταινίες «Η Καφετζού», «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες», «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», «Γαμπρός απ’ το Λονδίνο», «Ο Ξυπόλυτος Πρίγκιψ», «Η Αλίκη Δικτάτωρ», «Η Θεία μου η Χίπισσα», «Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ίλιγγος», «Είκοσι Γυναίκες κι Εγώ», «Διακοπές στο Βιετνάμ», «Μια Τρελή Τρελή Οικογένεια», «Κορίτσια για Φίλημα», «Ένα Αστείο Κορίτσι», «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι» και «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα».

Ντίνος Ηλιόπουλος, Τζένη Καρέζη, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ρένα Βλαχοπούλου πρωταγωνιστούν σε μερικές από τις χιουμοριστικές σκηνές του βίντεο.

«Φέτος τις Απόκριες ντυνόμαστε… ελληνικό κινηματογράφο!», γράφει η εταιρεία παραγωγής στη λεζάντα της δημοσίευσής της στα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

10 αγαπημένα τραγούδια για χρόνια πολλά στην Κατερίνα που γιορτάζει

Her News

Τρίτη και 13: Γιατί αυτή η ημέρα θεωρείται τόσο γρουσούζικη;

HerNews ka

26 Ιουλίου: Η Γιορτή της Αγίας Παρασκευής της Μεγαλομάρτυρος

HerNews ka