HerNews.gr
Διεθνή

Khloé Kardashian: Δέχθηκε μήνυση από τον πρώην οικιακό βοηθό της για απλήρωτους μισθούς!

Khloe Kardashian

Η Khloé Kardashian δέχτηκε μήνυση από την πρώην οικιακή βοηθό της, η οποία ισχυρίζεται ότι απολύθηκε αφού πήρε άδεια μετά από τραυματισμό στο πόδι.

Ο Matthew Manhard, ο οποίος άρχισε να εργάζεται για την Khloé Kardashian το 2019, ισχυρίζεται ότι απολύθηκε τον Νοέμβριο του 2022 μετά την επιστροφή του, σύμφωνα με μήνυση που έλαβε το TMZ .

Ο Manhard ισχυρίζεται ότι είπε στην Kardashian ότι δεν ήταν σε θέση να εργαστεί ως αποτέλεσμα του τραυματισμού του που υπέστη τον Μάιο του 2022. Αλλά δηλώνει ότι όταν επέστρεψε στη δουλειά έξι μήνες αργότερα, ο ρόλος του τερματίστηκε.

Στην αγωγή του, ο πρώην βοηθός της Khloé Kardashian ισχυρίζεται επίσης ότι δεν μπόρεσε να κάνει τα νομικά απαιτούμενα διαλείμματα κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του επειδή ήταν τόσο απασχολημένος με τις καθημερινές του υποχρεώσεις.

Ο πρώην οικιακός βοηθός της Kardashian ο οποίος ζητά χρηματική αποζημίωση, ισχυρίζεται επίσης ότι δεν πληρωνόταν υπερωρίες τις ημέρες που δούλευε μεγάλες 12ωρες βάρδιες, ωστόσο, οι εκπρόσωποι της Khloé έχουν επικρίνει τις κατηγορίες.

«Είναι ατυχές να μαθαίνουμε ότι ένας πρώην υπάλληλος θα επέλεγε να ακολουθήσει αυτή τη διαδρομή. Ο Matthew ταξινομήθηκε σωστά και αποζημιώθηκε για τον ρόλο του», είπαν οι εκπρόσωποι της Kardashian στο TMZ .

“Προς το τέλος της απασχόλησής του, βρισκόταν σε άδεια απουσίας για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο ρόλος έπρεπε τελικά να αντικατασταθεί”, είπε ο εκπρόσωπος σχετικά με την άδεια απουσίας του Manhard. 

«Δεν θα ανεχτούμε ψευδείς κατηγορίες και θα αποδείξουμε ότι πρόκειται για μια επιπόλαιη αγωγή».

Η αδερφή της Khloé, Kim Kardashian, αντιμετώπισε παρόμοια μήνυση το 2021 .

Η κατάθεση, που υποβλήθηκε από επτά πρώην μέλη του προσωπικού κηπουρικής και συντήρησης της έπαυλής της στο Hidden Hills, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, κατηγορούσε την Kim για αυταρχικές συμπεριφορές.

Kim Kardashian

Οι ενάγοντες ισχυρίστηκαν ότι η  Kim Kardashian καθυστέρησε με τον μισθό τους, παρακρατούσε το 10 τοις εκατό των μισθών τους για φόρους – και στη συνέχεια δεν έστειλε αυτά τα ποσά στην κυβέρνηση – αρνήθηκε να τους πληρώσει υπερωρίες και μερικές φορές τις ανάγκαζε να εργάζονται χωρίς διαλείμματα για φαγητό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Με λαμπρότητα η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα

Her News

Ethan Slater: Γνωρίστε το νέο αγόρι της Ariana Grande μετά τον χωρισμό με τον Dalton Gomez

HerNews ka

Ίλον Μασκ: Απειλεί να αποσύρει την εξαγορά του Twitter

HerNewskl