HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δανάη Μπάρκα: «Θα κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων τους επόμενους μήνες»

Η Δανάη Μπάρκα έκανε μια αποκάλυψη για μια σημαντική για εκείνη απόφαση στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη» το πρωί της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου.

Αρκετές είναι οι φορές όπου η Δανάη Μπάρκα μοιράζεται ανοιχτά με τον κόσμο τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της, όπως και έκανε για ακόμη μια φορά.

Αφορμή αυτής της αποκάλυψης που έκανε η παρουσιάστρια, στάθηκε η γέννηση του παιδιού της Πάρις Χίλτον από παρένθετη μητέρα η οποία στο παρελθόν είχε μιλήσει χωρίς ταμπού για την κρυοσυντήρηση.

«Η κατάψυξη ωαρίων έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα κατά κόρον. Είναι μια διαδικασία που είναι πολύ σημαντικό να την κάνουμε τα κορίτσια και δεν πρέπει να φοβόμαστε ότι είμαστε μικρές. 

Εγώ τώρα που θα κάνω αυτή τη διαδικασία τους επόμενους μήνες, δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι 30 είμαι μικρή για αυτή τη διαδικασία, ειδικά τώρα είναι η καλύτερη περίοδος» αποκάλυψε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα-hernews

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να ενημερωνόμαστε, να προλαβαίνουμε πράγματα, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ όταν έρθει η διαδικασία τώρα σε λίγους μήνες θα την μοιραστώ και δημόσια».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νατάσα Καλογρίδη για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Είχαμε τεράστια διαφορά ηλικίας αλλά αυτή η σχέση ήταν πνευματική»

HerNews ka

Ευδοκία Τσαγκλή – My Style Rocks: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ μετά τον τραυματισμό της στα Τέμπη

HerNews ka

Γιώργος Καράβας: “Μπορεί να είναι και τρία τα νέα μέλη στην κριτική επιτροπή. Ποτέ δεν ξέρεις”

HerNewskl