HerNews.gr
Ελλάδα

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Την παραίτησή της από την υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ανακοίνωσε η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή.

Στην ανακοίνωσή της, η δικηγόρος επικαλείται επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους. H κ. Μαυροειδή είχε αναλάβει την υπεράσπιση του καταδικασμένου για τη δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν Κράουτς, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κατερίνας Μαυροειδή

«Όπως είναι γνωστό είχα αναλάβει την υπεράσπιση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο β΄ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών. Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου», αναφέρει σε δήλωση της η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή.

Εν τω μεταξύ πριν από λίγες ημέρες η συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είχε υποβάλει αίτημα αναβολής, με αποτέλεσμα η δίκη να διακοπεί για τις 28 Μαρτίου.

Η δίκη εκφωνήθηκε κανονικά στις 20 Φεβρουαρίου, με τον κατηγορούμενο, και κρατούμενο στις φυλακές Μαλανδρίνου, παρόντα στο εδώλιο.

Το δικαστήριο ομόφωνα απέρριψε το αίτημα αναβολής που υπέβαλε με την έναρξη της διαδικασίας η τότε δικηγόρος του κατηγορούμενου ο οποίος πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον εντεκάμισι χρόνια κάθειρξης.

Η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή η οποία είχε πει ότι διορίσθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στις 9 Φεβρουαρίου και ότι δεν έχει παραλάβει ακόμη το ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία, είχε ζήτησε να αναβληθεί η δίκη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μελέτη του φακέλου της δικογραφίας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορονοϊός: “Έκρηξη” με 2.702 νέες μολύνσεις, 431 διασωληνωμένους, 40 νεκρούς

Her News

Η ΑΝΑΚΕΜ στηρίζει 121 πυρόπληκτες οικογένειες του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Her News

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πότε θα επιτραπεί ο πολιτικός γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων

HerNews ka