HerNews.gr
Διεθνή

Καμίλα: Επιλέγει τον αγαπημένο σχεδιαστή της πριγκίπισσας Νταϊάνα για το φόρεμα της στέψης

Η Καμίλα επέλεξε τον αγαπημένο σχεδιαστή της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα για να δημιουργήσει το φόρεμα της στέψης της, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας Bruce Oldfield, ο οποίος σχεδίασε μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα φορέματα της αείμνηστης πριγκίπισσας, ήταν μια «προφανής επιλογή» για την Καμίλα σύμφωνα με δημοσιεύματα.

«Η Καμίλα έχει μια πολύ στενή φιλία με τον Bruce εδώ και πολλά χρόνια, οπότε από πολλές απόψεις είναι η φυσική και προφανής επιλογή», ​​είπε μια πηγή στο πρακτορείο.

«Η Καμίλα εμπιστεύεται τον Bruce γιατί έχει φτιάξει πραγματικά φορέματα για τόσες πολλές σημαντικές περιστάσεις πρόσφατα για εκείνη».

Ο Oldfield, ανέπτυξε στενή φιλία με την Καμίλα τις τελευταίες δεκαετίες, η οποία ακολούθησε τη δεκαετή φιλία του με την Νταϊάνα.

Ενώ ο σχεδιαστής δεν έχει σχολιάσει ακόμη τις εικασίες, είχε δηλώσει προηγουμένως στην Daily Mail ότι «έδωσε στην Νταϊάνα την αίγλη του και στην Καμίλα την εμπιστοσύνη του».

Η Καμίλα θα στεφθεί στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου στην τελετή στέψης του βασιλικού ζεύγους αυτή την άνοιξη, που θα γίνει στις 6 Μαΐου.

Το ζευγάρι θα ταξιδέψει μαζί στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στο Gold State Coach, θα στεφθεί μαζί και θα εμφανιστεί μαζί στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ,  ανακοίνωσε το παλάτι τον περασμένο μήνα .

Η Καμίλα θα είναι η πρώτη βασιλική σύζυγος που στέφεται εδώ και σχεδόν έναν αιώνα από τότε που ο George VI και η βασίλισσα Ελισάβετ η βασίλισσα Μητέρα ανέλαβαν τον θρόνο το 1937.

Αν και θεωρούνταν σύζυγος του πρίγκιπα, ο Φίλιππος ακολούθησε την παράδοση και δεν στέφθηκε δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ το 1953, αλλά γονάτισε μπροστά της.

Η στέψη της Καμίλα θα σηματοδοτήσει μια τεράστια ρήξη από την παράδοση για τη βασιλική οικογένεια. Η Καμίλα, η οποία αρχικά απορρίφθηκε ως η μελλοντική βασίλισσα από τη βασίλισσα Ελισάβετ, θα γίνει η πρώτη διαζευγμένη που στέφθηκε ως Queen Consort.

Από την πλευρά του, ο Κάρολος ακυρώνει την παράδοση όσον αφορά το ντύσιμό του. Αντί να  φοράει μεταξωτές κάλτσες και βράκες  —που συχνά φοριούνται για ιππασία— οι αναφορές δείχνουν ότι θα φοράει τη στρατιωτική του στολή τη μεγάλη μέρα.

Πραγματοποιώντας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, η στέψη του 74χρονου «θα αντικατοπτρίζει τον ρόλο του μονάρχη σήμερα και θα κοιτάξει προς το μέλλον, ενώ θα έχει τις ρίζες του σε μακροχρόνιες παραδόσεις και επιδείξεις», είχε δηλώσει προηγουμένως το παλάτι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κόμπι Μπράιαντ: Η τελευταία φανέλα και το σορτς που φορούσε πουλήθηκε για 485.000 δολάρια σε δημοπρασία

HerNews ka

Η ώρα της στέψης για τον Βασιλιά Κάρολο: Όλο το πρόγραμμα της εντυπωσιακής τελετής

Her News

Miley Cyrus: Μας σύστησε τον σύντροφο της στο πάρτι κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της

HerNews ka